Το πρόβλημα της ρευστότητας πιέζει και τους Ευρωπαίους


«Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η διαδικασία εσωτερικού δανεισμού, το πρόβλημα της ρευστότητας πιέζει και τους Ευρωπαίους» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αλέκος Καλύβης, μέλος πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ απατώντας στο πώς θα πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ στις 8 Απριλίου.
Ο κ. Καλύβης σημείωσε πως για την κυβέρνηση πρωταρχικό ρόλο έχει η καταβολή μισθών και συντάξεων, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε πως υπάρχει μια

εικόνα συγκρατημένης αισιοδοξίας τονίζοντας πως επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές την επόμενη εβδομάδα.

Κληθείς να σχολιάσει το άρθρο του Γιάννη Μηλιού στο περιοδικό «Θέσεις» είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει ένα ανυπόγραφο άρθρο και υπογράμμισε πως είναι συνήθης διαδικασία στο ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται.
«Κρατάμε ως κόρη οφθαλμού την εσωτερική δημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος αναφερόμενος στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως επειδή ζητάς συναίνεση δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην κάνεις πράξη την υπόσχεση που έδωσες για διερεύνηση του πως οδηγήθηκε η χώρα στα μνημόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα