Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα Επένδυση που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

GREXIT ΤΕΛΟΣ- Πώς φτάσαμε από το ατυχές Eurogroup στο θετικό μήνυμα της Συνόδου Κορυφής – Οι διαβουλεύσεις για τη νέα συμφωνία και το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων για πάταξη διαφθοράς και φοροδιαφυγής - Καθοριστική η συμβολή των Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Γαλλίας, Ιταλίας στις εξελίξεις – Απομακρύνεται ο κίνδυνος της «παγίδας ρευστότητας», επιπλέον 5 δισ. από τον Ντράγκι. – Πώς η

εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τριχοτόμησε την Ευρώπη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η ώρα του χρέους. Ποια είναι η ελληνική πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι. Τα νομικά και πολιτικά επιχειρήματα της Ελλάδας και ο ρόλος της Lazard.

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Περιμένοντας την τελική πρόταση της κυβέρνησης. Το φαβορί, το αουτσάιντερ και ο άγνωστος Χ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ένα δείπνο… αυλαία τέλους για τον Αντώνη Σαμαρά. Παίρνουν θέσεις μάχης οι δελφίνοι. Καθοριστικό ρόλο παίζει η πορεία των διαπραγματεύσεων.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Χαμένοι και κερδισμένοι μετά τη συμφωνία του Μινσκ. Η εύθραυστη εκεχειρία, ο νέος ψυχρός πόλεμος και ο ρόλος της Ευρώπης

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. Αποκαλυπτική έρευνα δείχνει τι είναι αυτό που αισθάνονται ως απειλή οι πολίτες έξι μεγάλων ευρωπαϊκών κρατών

Ακόμα στην «Επένδυση plus»

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Εξαιρούνται… από τη καταβολή φόρου πάνω από 5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων με την θέσπιση του νέου Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Τα δύο σενάρια, που εξετάζονται για το αφορολόγητο όριο.

«Ανοίγει» η ρύθμιση των 100 δόσεων. Σε αυτήν μπορούν να υπαχθούν πλέον και οφειλές, που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2014.

Δημοσιονομικό κενό ύψους 2 δισ. ευρώ βλέπουν οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών για το 2015, ακόμη κι αν περιοριστεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 1,5% του ΑΕΠ.

Τεράστιες «φούσκες» νέων χρεών απειλούν την παγκόσμια οικονομία. Τα ιδιωτικά και δημόσια χρέη αυξήθηκαν κατά 57 τρισ. δολάρια από το 2007 έως το 2014.

Μαζί δύο μοναδικές προσφορές:

Αλάτι&Πιπέρι

Το αγαπημένο περιοδικό μαγειρικής έρχεται αυτό το Σάββατο με την Επένδυση

65 δοκιμασμένες συνταγές από τους καλύτερους σεφ.

Επίσης

Για τους μικρούς μας φίλους

Rabbids Invasion

Και αυτό το Σάββατο με την ΕΠΕΝΔΥΣΗ έρχεται η αγαπημένη σειρά των παιδιών Rabbids invasion

78 επεισόδια μεταγλωτισμένα στα ελληνικά σε 10 DVD

Το Σάββατο το 5ο DVD

Νέα Εποχή – Νέα Εφημερίδα

Η οικονομία και η πολιτική ξαναγράφονται

Keywords
Τυχαία Θέματα