Το πρωί μετεωρολόγος στη ΝΕΡΙΤ, το βράδυ... τραγουδιστής!

Της Μαρίας Ένεζλη, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Καθημερινά, μας ενημερώνει για τον καιρό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, ενώ κλέβει τις εντυπώσεις και με τη σέξι παρουσία του, καθώς ο Ιωάννης Καλλιάνος είναι στην κατηγορία των πολύ ωραίων αντρών.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, όμως, έχει πολλά ενδιαφέροντα, και μάλιστα πολύ διαφορετικά σε σχέση με ό,τι τον έχουμε συνηθίσει να κάνει. Ενα από αυτά είναι και το τραγούδι, η μεγάλη του αγάπη, με το οποίο ασχολείται και επαγγελματικά.

Οσοι τον έχουν ακούσει να τραγουδά μιλούν για μια καταπληκτική φωνή, ενώ όπου και αν εμφανίζεται πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν να τον απολαύσουν.

Με πτυχίο στα Μαθηματικά και μεταπτυχιακό στη Μετεωρολογία, ο Ιωάννης Καλλιάνος, που πάντα διάβαζε πολύ για να πετύχει τους στόχους του, ανέκαθεν λάτρευε το τραγούδι, το οποίο αποτελούσε και το βασικό χόμπι του. Καθώς, όμως, τα χρόνια περνούσαν, το «μικρόβιο» αυτό όλο και περισσότερο άρχιζε να τον... ενοχλεί. Μιας και είχε ταλέντο, ξεκίνησε δειλά-δειλά να τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά. Χωρίς να έχει διαχωρίσει το ρεπερτόριό του σε έντεχνο και λαϊκό, τραγουδάει τα πάντα και όπου και να εμφανίζεται καλεί τους φίλους του, καθώς θέλει να έχει κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, για να τον στηρίζουν.

Η Μετεωρολογία έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και προς το παρόν δεν πρόκειται να την αφήσει. Ωστόσο, έχει καταφέρει με επιτυχία να συνδυάζει τις δύο μεγάλες του αγάπες και όταν ξεμπερδεύει με τα Μποφόρ και τους ανέμους, αρχίζει την προετοιμασία για να ανέβει στην πίστα και να διασκεδάσει τον κόσμο. Ηδη την Τετάρτη έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο μαγαζί «Χαμάμ», ενώ, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία αυτή είναι εξαιρετική και θα του ανοίξει πολλούς δρόμους.

Ο Ιωάννης Καλλιάνος, που με απόλυτο επαγγελματισμό παρουσιάζει τον καιρό, έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και αυτό το προδίδουν και οι επιλογές του. Τώρα, αν θα θυσιάσει τα... καθιερωμένα για χάρη του τραγουδιού, κάτι που, όπως φαίνεται, πολύ θα ήθελε, μένει να φανεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα