Το "γαλάζιο διευθυντήριο" για τις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Μπορεί οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να είναι καταιγιστικές, ωστόσο κανείς στο Μαξίµου ή τη Συγγρού δεν ξεχνά ότι σε λίγο καιρό έρχονται δηµοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι οποίες όπως γίνεται αντιληπτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαµόρφωση του πολιτικού σκηνικού (αν στο µεσοδιάστηµα βέβαια δεν έχουν προκύψει εθνικές εκλογές

ελέω του εκρηκτικού κοινοβουλευτικού κλίµατος). Ετσι, τις τελευταίες ηµέρες δηµιουργήθηκε ένα άτυπο όργανο στο «γαλάζιο» στρατηγείο, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη τις συνεδριάσεις και έχει ως βασική αρµοδιότητα την ιχνηλάτηση του τοπίου αναφορικά µε το ενδιαφέρον «γαλάζιων» στελεχών για πιθανή υποψηφιότητά τους.

Στις εν λόγω συζητήσεις συµµετέχει η αφρόκρεµα του κοµµατικού µηχανισµού και συγκεκριµένα: ο γραµµατέας του κόµµατος, Ανδρέας Παπαµιµίκος, ο αναπληρωτής γραµµατέας Κώστας Ζωντανός, ο γραµµατέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ∆ηµήτρης Καλογερόπουλος, ο γραµµατέας Οργανωτικού Γιώργος Λουλουδάκης, ο διευθυντής του κόµµατος, Κώστας Τσιµάρας, ο γραµµατέας στρατηγικού Σχεδιασµού, Σπήλιος Λιβανός, και το µέλος της Εκτελεστικής Γραµµατείας Μενέλαος ∆ασκαλάκης.

Η οµάδα αυτή αξιολογεί τα στελέχη που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον να εµπλακούν στην αναµέτρηση ως επικεφαλής ψηφοδελτίων σε δήµους και περιφέρειες και στο πλαίσιο αυτό κάποιοι εξ αυτών έχουν περάσει ήδη την πόρτα του «γαλάζιου» στρατηγείου, για να συναντηθούν µε τους κ.κ. Παπαµιµίκο και Καλογερόπουλο.

Φυσικά, είναι ακόµη νωρίς για να γίνει κουβέντα περί χρισµάτων, ωστόσο οι εισηγήσεις των επιτελών της Συγγρού θα βαρύνουν σίγουρα στις τελικές αποφάσεις. Αλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος των σχετικών ζυµώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα