Την έδεσαν στην αυλόπορτα για να μην βγει ραντεβού

Δυο άντρες 65 και 26 ετών και οι δύο από την Αλβανία, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο χωριό Νέα Αμισσός Δράμας με τις κατηγορίες της παράνομης βίας, παράνομης κατακράτησης και παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η είδηση έγινε γνωστή από χθες, ωστόσο σήμερα, αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Οι λόγοι δηλαδή, που πατέρας και γιος, έδεσαν την κόρη της οικογένειας, στην αυλή.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν,

ο 65χρονος πατέρας της 18χρονης κοπέλας, διαφωνούσε με το δεσμό που είχε η κόρη του με αποτέλεσμα όταν εκείνη το βράδυ της Κυριακής επιχείρησε να βγει από το σπίτι για να συναντήσει τον φίλο της να καυγαδίσει έντονα μαζί της.

Στη διάρκεια του καυγά της άσκησε σωματική βία και στη συνέχεια με τη βοήθεια του 26χρονου γιου του και αδελφού της κοπέλας, την έδεσαν με σκοινί στα κάγκελα της αυλόπορτας.

Το γεγονός αυτό έπεσε στην αντίληψη του φίλου της κοπέλας που την περίμενε έξω από το σπίτι και ο οποίος επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές και ανάφερε το γεγονός. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των δύο δραστών όπου και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα