Τι λέει το ζώδιό σας για το Σαββατοκύριακο

Κριός Δεν είναι αργά για να πάρετε πίσω μία λανθασμένη απόφαση, Κριοί. Φροντίστε, ωστόσο, να χειριστείτε την κατάσταση με λεπτότητα και να μη ρίξετε το φταίξιμο σε άτομα που δεν ευθύνονται. Πρόοδος στα επαγγελματικά. Εξετάστε με προσοχή τις προτάσεις που σας γίνονται, ακόμα κι αν έχετε δικαιολογημένες αμφιβολίες, προς το παρόν.

Ταύρος Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους καλυτερεύουν και τα επαγγελματικά σας εξομαλύνονται, αλλά ο δρόμος σας είναι ακόμα μακρύς μέχρι να εξασφαλίσετε τις συνθήκες που θέλετε στο εργασιακό περιβάλλον. Κινητοποιήστε τη δημιουργικότητά σας. Άνοδος στα οικονομικά

σας, που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Αρκετά κλειστήκατε στον εαυτό σας – χαρίστε του ό, τι στερήθηκε.

Δίδυμος Μη βιάζεστε να κρίνετε ένα άτομο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας, γιατί τα συμπεράσματά σας θα είναι μάλλον άστοχα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να ανακαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και να αποκτήσει πλήρη γνώμη. Σταθερά τα ερωτικά σας, γεγονός που επιβραβεύει τους χειρισμούς σας, κατά το προηγούμενο διάστημα.

Καρκίνος Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας χαρτί αυτές τις μέρες, γι’ αυτό δοκιμάστε να πείτε εμμέσως ό, τι δεν καταφέρνετε να εκφράσετε άμεσα. Για όλα υπάρχει τρόπος, αρκεί να ενδιαφερθείτε να τον ανακαλύψετε. Αλλαγές σας περιμένουν στη δουλειά, που έχουν να κάνουν περισσότερο με την οργάνωση. Ψυχραιμία και θα προσαρμοστείτε.

Λέων Κάτι καινούργιο ξεκινάει στον τομέα των ερωτικών σας, αλλά καλύτερα να μην επενδύσετε πολλά σ’ αυτό, μέχρι να βεβαιωθείτε για την αξία του. Ο Άρης σας βοηθάει να προφυλαχθείτε από μία ενδεχομένως άδοξη εξέλιξη. Προσοχή στις σχέσεις σας με Αιγόκερους. Οι ισορροπίες ανάμεσά σας είναι λεπτές, επομένως μην κάνετε κάτι που θα τις διαταράξει.

Παρθένος Τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε την μεγάλη κίνηση που θα φέρει πιο κοντά το άτομο που σας έλκει ερωτικά. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε για κάποιο σημάδι που κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα έρθει. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Δώστε προτεραιότητα στις άμεσες ανάγκες και όχι στα μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ζυγός Μήπως έχει έρθει η ώρα να παραιτηθείτε από ένα σχέδιο που, μέχρι στιγμής, σας έχει προξενήσει περισσότερες σκοτούρες παρά αφορμές για αισιοδοξία; Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Ζυγοί, επομένως προσέξτε πού τον διαθέτετε. Μην πείτε όχι σε μία τολμηρή επαγγελματική πρόταση, προτού ζητήσετε τη συμβουλή ενός εμπειρότερου ατόμου.

Σκορπιός Η σχέση σας με ένα άτομο μικρότερης ηλικίας θα σας ανανεώσει θεαματικά, αλλά παράλληλα, θα σας προβληματίσει κιόλας. Μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας να καταστρέψει μία χρήσιμη επαφή. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, παρά τα αρνητικά σας συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε την ευστροφία σας για να προσαρμοστείτε σε μία άβολη κατάσταση.

Τοξότης Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ποντάρετε στο συλλογικό συμφέρον, που έτσι κι αλλιώς θα σας ευνοήσει κι εσάς. Ειδικά στον εργασιακό τομέα, η ομαδική δουλειά θα σας βγάλει από μια πολύ δύσκολη θέση. Εξελίξεις στα αισθηματικά σας, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε απ’ το τέλμα των τελευταίων ημερών.

Αιγόκερως Οι μεγάλες υποσχέσεις πρέπει σήμερα να σας αφήσουν αδιάφορους, αν δεν συνοδεύονται από αντίστοιχες πράξεις. Η εμπειρία σας σας διδάσκει να παραμείνετε προσγειωμένοι και να μην πιστεύετε κουβέντες που λέγονται εύκολα. Προσοχή στα αντικρουόμενα συμφέροντα, ειδικά στο πλαίσιο των φιλικών σας σχέσεων. Κάντε ένα βήμα πίσω, για να προστατεύσετε μία σημαντική σχέση.

Υδροχόος Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να βγείτε απ’ τη ζώνη ασφαλείας σας, Υδροχόοι, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Αρκεστείτε σε όσα έχετε ήδη, και όταν έρθει η στιγμή να πειραματιστείτε, θα το καταλάβετε πρώτοι. Κρατήστε όσο πιο μακριά γίνεται τους Κριούς, τουλάχιστον για την ώρα. Η χημεία σας είναι καταστροφική.

Ιχθύς Μην αφήνετε τους άλλους να σας επιβάλουν τον δικό τους τρόπο αντίληψης. Αυτές τις μέρες, ο Δίας σας δίνει τα ερεθίσματα που χρειάζεστε για να κάνετε την επανάστασή σας και να διεκδικήσετε την ελευθερία σας. Υπομονή στα ερωτικά. Κάτι πολύ καλό έρχεται, αλλά καλύτερα να μην το κουράσετε πριν την ώρα του.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα