Τι καιρό θα κάνει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί το Σάββατο σε όλη σχεδόν τη χώρα. Βροχές και, τις πρώτες ώρες της ημέρας, σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές μέχρι τους 15 με 17 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις και πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Στη δυτική Μακεδονία νωρίς το πρωί θα έχουμε πολύ κρύο. Στην Ήπειρο στα νησιά του Ιονίου

και στη δυτική Στερεά προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση, το πρωί 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 μποφόρ.

Στην Κεφαλονιά αναμένεται καλοκαιρία και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη το Σάββατο θα ξεκινήσει με βροχές και καταιγίδες, γρήγορα όμως οι βροχοπτώσεις θα εξασθενήσουν. Από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν λίγες βροχές μόνο στη βόρεια πλευρά του νησιού.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες προβλέπονται, το πρωί αρκετές νεφώσεις και βοριάδες 4 με 5 μποφόρ, το απόγευμα αίθριος καιρός και ενίσχυση των ανέμων στα 6 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 με 16 βαθμούς.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στο νομό Θεσσαλονίκης προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως τους 14 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα