Τι ήθελε ο Τζαβάρας στο Μαξιμου;

Σφίγγα ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας για την αιφνιδιαστική επίσκεψη του χθες το μεσημέρι στον Σαμαρά . Ο βουλευτής της ΝΔ πέρασε , κατά παρέκκλιση του πρωτοκόλλου , από τη μπροστινή είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου παρουσία πολλών δημοσιογράφων.

Ορισμένες πληροφορίες λένε ότι τον ζήτησε ο Σαμαράς , λόγω της παλιάς τους σχέσης, να συζητήσουν για τα αδιέξοδα σε Παιδεία και Υγεία. Άλλες πάλι πηγές αναφέρουν ότι τις τελευταίες

ώρες … σέρνεται ένα περίεργο αντάρτικο στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που μπορεί να μεταφραστεί σε «ΟΧΙ» στην αυριανή ψηφοφορία του Προϋπολογισμού. Υπάρχει και μια τριτη εκδοχή.

Αυτή που λέει ότι ο Τζαβάρας συνομιλεί με κάποιους ανεξάρτητους βουλευτές και βουλευτές άλλων κομμάτων με σκοπό να τους επαναφέρει ή να τους εντάξει στο Νεοδημοκρατικό «μαντρί». Και για όσους υποτιμούν ή δεν δίνουν σημασία στη χθεσινή συνάντηση των δύο , θυμίζουμε ότι την Άνοιξη του 2012 , όταν είχαν αποχωρήσει 21 βουλευτές από τη ΝΔ σ’ εκείνη την ψηφοφορία για το «κούρεμα» των ομολόγων , ο Τζαβάρας ενώ αρχικώς δήλωνε ότι θα καταψηφίσει , τελικώς υπερψήφισε μετά από συνάντηση που είχε με τον Σαμαρά σε πολύ έντονο συγκινησιακό κλίμα. Το κλάμα πήγε γόνυ σ’ εκείνο το ραντεβού που έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

ΔΓ

Keywords
Τυχαία Θέματα