Τι έκανε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Αποστολάκης;

Άλματα στατικού ιμάντα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στο πλαίσιο της καθιερωμένης «συντηρήσεως» των «βατράχων» του της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Ό Αρχηγός, ο πρώτος βατραχάνθρωπος στην μακραίωνη ιστορία του ΠΝ, μετέβη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων, όπου υπάρχει και εν χρήσει Ζώνη Ρίψεων του Ελληνικού Στρατού, και πραγματοποίησε τα άλματα στατικού ιμάντος από ένα ελικόπτερο CH-47SD Chinook του 4ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (4ο ΤΕΑΣ). Μαζί του

ήταν και οι Υποβρύχιοι Καταστροφείς, τα «βατράχια του», της ΔΥΚ, με επικεφαλής τον Διοικητή τους Πλοίαρχο Χαράλαμπο Ζησιμόπουλο ΠΝ.

Ως γνωστόν, ο Ναύαρχος Αποστολάκης, ο οποίος είναι εν ενεργεία αλεξιπτωτιστής και υποβρύχιος καταστροφέας, στο παρελθόν και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, είχε διατελέσει αρχικώς υποδιοικητής (επί διοικήσεως του αείμνηστου Ναυάρχου Ντάνυ Θεοφανίδη) και αργότερα Διοικητής της ΔΥΚ και είναι φυσικό (και λογικό) το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του γι’ αυτήν.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα