Τι είπε η Μελέτη για το Mega

Μιας και το καλοκαίρι θεωρείται η κατεξοχήν μεταγραφική περίοδος στον χώρο της τηλεόρασης, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της εκπομπής της σχολίασαν, το μεσημέρι της Τρίτης, τα τηλεοπτικά συμβόλαια των παρουσιαστών, αλλά και το τι φημολογείται ότι θα συμβεί στην πρωινή ζώνη του Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της

εκπομπής «Μελέτησέ το!», ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για τη νέα πρωινή εκπομπή του καναλιού, είναι η Μαίρη Συνατσάκη. «Συγγνώμη, όσοι πήγαν πέρυσι στον ΑΝΤ1 δεν έχουν διετές συμβόλαιο; Εγώ έτσι ξέρω... Και ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μαίρη. Πώς θα φύγει αφού έχει διετές;» σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια του Star.

Και δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και τη δική της εμπειρία σε αντίστοιχη περίπτωση: «Από την άλλη, τα συμβόλαια είναι για να γίνονται και να ξεγίνονται. Εμένα προσωπικά, 14 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, μου έχει συμβεί να λήξω πολύ "δυνατό" συμβόλαιο απλώς με μια πολύ φιλική κουβέντα. Χωρίς ρήτρες, χωρίς παρατράγουδα, χωρίς τίποτα. Καλή διάθεση να υπάρχει κι απ' τις δύο πλευρές».

Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα