Θυμήθηκε... τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος

Στην αποκάλυψη πως δεν θέλει να πάρει θέση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς, στην περίπτωση που κριθεί στη μία ψήφο, δεν θέλει να εναντιωθεί στο πρώην κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Πολύ απλό. Εάν φτάσει στο κατάντημα να κριθεί η προεδρική εκλογή με την ψήφο ενός βουλευτή, είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος, ε όχι! Όσον αφορά εμένα, δεν θα

κριθεί από μένα. Δεν θα ψηφίσω πρόεδρο. Λέω ότι δεν πρέπει να κριθεί από έναν άνθρωπο. Δεν θέλω να είμαι εγώ – επειδή προέρχομαι από εκεί και με έβαλε στη Βουλή – αυτός που θα εναντιωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα. Άλλο σε άλλα ζητήματα…", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής για το θέμα.

Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι είναι κοντά στην κίνηση των "58", αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί στην Ευρωβουλή, σε περίπτωση που του προταθεί να μπει στο ψηφοδέλτιο. "Δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Με ενδιαφέρει η εθνική Βουλή και εκεί θα παραμείνω. Δεν το λέω πρώτη φορά και το επαναλαμβάνω και δεν σημαίνει πως όπου βγαίνεις, πρέπει να είσαι υποψήφιος. Με ενδιαφέρει και το Συμβούλιο της Ευρώπης, στο οποίο είμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και σε στέλνει το κόμμα σου".

Τέλος, όσον αφορά στην επιλογή του σταυρού στις εκλογές, ο συγγραφέας εκτιμά πως ίσως έχουν ένα προβάδισμα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ έναντι στου ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν "πιο αναγνωρσίμα πρόσωπα". "Πρέπει να πω εξαρχής ότι είμαι υπέρ του σταυρού, παρότι έχει πολλά μειονεκτήματα και επειδή ξέρω ότι δεν το έκαναν από την καλή τους καρδιά ούτε επειδή τώρα υπάρχει δημοκρατική κρίση συνείδησης, να δώσουν ένα δικαίωμα στο εκλογικό σώμα που δεν έδιναν εδώ και καιρό. Προφανώς το έκαναν διότι τους είπαν οι επικοινωνιολόγοι τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αναγνωρίσιμα πρόσωπα – εξ ου και η μία, ενιαία περιφέρεια σε όλη την Ελλάδα. Και τους είπαν ότι άμα κατεβείτε με ένα ψηφοδέλτιο, με φίρμες, μάλλον θα υστερεί ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί και επειδή υπάρχει το είδος πλέον του ψηφοφόρου-τηλεθεατή, θα είναι πιο καλά για τις φίρμες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα