Θρήνος στην Εύβοια: Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη Μαρία

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο για την 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, της οποίας τα ίχνη αγνοούνταν από τις 22 Νοεμβρίου!

Το πτώμα που βρέθηκε σήμερα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην θαλάσσια περιοχή της Λίμνης, στην Βόρεια Εύβοια είναι δικό της…

Σύμφωνα με πληροφορίες, συντετριμμένος ο σύζυγος της αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

Ήταν λίγο πριν τις 12 όταν η θάλασσα ξέβρασε πτώμα γυναίκας, με τους κατοίκους της Λίμνης να ειδοποιούν γρήγορα την αστυνομία και το Λιμεναρχείο.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι ότι το πτώμα ανήκει στην αγνοούμενη, Μαρία Αλιμπινίση, κάτι που επαληθεύτηκε λίγη ώρα αργότερα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ενώ η ταυτοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και εργαστηριακά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 36χρονη εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, τη νύχτα του Σαββάτου (22-11-2014) όταν η Μαρία Αλιμπινίση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, επιβιβάστηκε ξαφνικά στο αυτοκίνητό της και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Ακολούθησαν έρευνες και Silver Alert για την εξαφάνιση της, ενώ ο σύζυγός της και οι αδελφές της είχαν κάνει έκκληση μέσα από την εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα