Θεοδωράκης: "Θα τα βρω και με τον Σαμαρά και με τον Τσίπρα"

Για την... «Πρώτη Φορά» και τα σχόλια που έχουν προκαλέσει τα σποτάκια για το «Ποτάμι» μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Κάνουμε κάποια βιντεάκια για να νικήσουμε την αποχή και ο στόχος επετεύχθη 1000%. Το ότι αυτή τη στιγμή είναι τα πιο διάσημα βίντεο με θετική ανταπόκριση στη νεολαία της Ελλάδας, αυτό είναι δική μας νίκη» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις εσωτερικές διαφωνίες σχετικά με τα σποτ, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως στο Ποτάμι «δε

μας αρέσει να έχουμε λουριά και δεν τραβάμε λουριά».

Για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, είπε: «Δεν πολεμάς το σύστημα ψηφίζοντας μια συμμορία» και συνέχισε: «Εγώ δεν έχω εξήγηση για τα υψηλά ποσοστά της Χ.Α., συνάντησα ανθρώπους που μου είπαν ότι "δεν είμαστε Χρυσή Αυγή αλλά δε θέλουμε αυτούς που την πολεμάνε". Αφού το σύστημα είναι κακό και αυτό το σύστημα πολεμάει τη Χ.Α., να δώσω εγώ έναν πόντο στη Χ.Α. για να φανεί ότι δεν είμαι με το σύστημα", αυτή είναι η εξήγηση που δίνουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Όπως μου είπε και ένας ηλικιωμένος στον Άγιο Παντελεήμονα, "οι μισοί στη Βουλή λένε προδότες τους άλλους μισούς. Η Χ.Α. που τους λέει όλους προδότες και όλους δικτάτορες γιατί έχει άδικο;"».

Για τους πολιτικούς του αντιπάλους: «Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, υπάρχουν αντίπαλοι, δεν υπάρχουν εχθροί. Εγώ διαφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα με τον Τσίπρα και τον Σαμαρά, αλλά, ρε παιδιά, δε θα βρούμε μια γλώσσα συνεννόησης;».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε αστεία την επιχειρηματολογία και της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ και του Βενιζέλου: «Ψήφισέ με γιατί θα ρίξω την κυβέρνηση ή ψήφισέ με γιατί, αν δεν με ψηφίσεις, θα φύγω και θα ρίξω την κυβέρνηση».

Για τις Ευρωεκλογές κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν και να στείλουν στην Ευρωβουλή «κάποιους επιτέλους κανονικούς ανθρώπους, επιστήμονες, γεωργούς, ξεχωριστούς Έλληνες που θα είναι τιμή για την Ελλάδα να τους έχουμε στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα