Θέμα ηγεσίας και στη Χρυσή Αυγή

Κρίση άνευ προηγούμενου έχει ξεσπάσει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Ηλίας Κασιδιαρης φαίνεται να αυτονομείται όλο και περισσότερο από τον προφυλακισμένο αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Οι δυο ηγετικοί παράγοντες της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρης

και Μιχαλολιάκος, δείχνουν να έχουν διαφορετικές στρατηγικές για την πορεία του κόμματος, εκτός του ότι η ιδιόμορφη κατάσταση στην κορυφή, μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης, έχει πυροδοτήσει και ενα ανεξέλεγκτο γαϊτανακι φιλοδοξιών.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλει να πάρει ως προσωπική νίκη, τα ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα και την είσοδό του στις Ευρωεκλογές.

Έχει μάλιστα προκληθεί σάλος και με το θέμα του μηνύματος που διάβασε ο Ηλίας Κασιδιάρης την ημέρα των εκλογών ως «μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου για τα αποτελέσματα». Ακούγεται ότι δεν ήταν του αρχηγού του κόμματος, ο οποιος ουδέποτε έδωσε σχετική εντολή ή τέτοια δήλωση προς δημοσιοποίηση! Ωστόσο συνεργάτες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει «ρήξη» Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη για το περιβόητο «διάγγελμα» που ο δεύτερος ανέγνωσε τη βραδιά των εκλογών.

Οι ίδιοι, επισημαίνουν με νόημα πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε το «διάγγελμα» του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, παρουσία της κόρης του Ουρανίας η οποία και στη συνέχεια διένειμε το σχετικό γραπτό κείμενο προς τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που ήταν παρόντες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα