Θα πετύχουν το στόχο οι εραστές της ανωμαλίας;

Ζοφερό το κλίμα στη χώρα και βαθιές οι ανησυχίες πολιτικών και πολιτών για τη «συνέχεια» μετά τη φονική επίθεση των πιστολάδων του μαύρου κράνους. Προβλέψεις ,εικασίες και αναλύσεις μπορεί να γίνουν πολλές . Αλλωστε , σε αυτές τις μαύρες φονικές ιστορίες τρομοκρατών ,το μέγα πρόβλημα είναι ότι και οι διωκτικές αρχές κινούνται σε σκοτεινούς χώρους ,ψάχνοντας να βρουν την άκρη του νήματος .Τα ψυχρά δολοφονικά τρομοκρατικά κτυπήματα προκαλούν για πολύ καιρό αμηχανία ή και απελπισία τις αρμόδιες υπηρεσίες ,οι οποίες ερευνούν κάτι που κτυπά ένα στόχο απροσδόκητα ,σε χρόνο και χώρο που οι εκτελεστές επιλέγουν και με τα αληθινά κίνητρα τους και τα «αφεντικά» τους άγνωστα …

Ζόφος ,λοιπόν ,σε μια περίοδο δραματική για τα οικονομικά της χώρας και με την κοινωνία σε κακή έως άθλια κατάσταση .Οι σφαίρες στο Ν. Ηράκλειο έστειλαν στο θάνατο νέους ανθρώπους,ανάβοντας μία δυνατή φωτιά. Η συνέχεια θα κριθεί ,ανάλογα με τις συμπεριφορές κυβερνώντων, πολιτικών προσώπων και κομμάτων .Τα πράγματα ,όμως, θα είναι στο εξής από μία άποψη απλά:

Είτε θα πρυτανεύσει στην δημόσια σκηνή η ψύχραιμη και υπεύθυνη πολιτική σκέψη και η καταβολή συντονισμένων προσπαθειών για έλεγχο του «κακού» σε πολλά επίπεδα ,είτε αυτά δεν θα συμβούν .Αν συμβεί το πρώτο οι όποιοι σκοτεινοί εραστές της ανωμαλίας θα δυσκολευτούν να πετύχουν τους στόχους τους .Αν δεν συμβεί ,τότε ημέρες «μαύρες κι’ άραχνες » μας περιμένουν .Ειναι μία υπόθεση επιλογών .Και οι ευθύνες όλων των δυνάμεων του «δημοκρατικού τόξου» ξεκάθαρες όσο ποτέ άλλοτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα