Τέλος ο Μελάς από τους ΑΝΕΛ!

Απάντηση στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών, του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου, έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, Το δημοσίευμα αναφερόταν στην αντικατάσταση του βουλευτή Πειραιά.

Αναλυτικά έλεγε:

"Προς αντικατάσταση από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. πάει ο Π. Μελάς, ο οποίος τελευταία, όπως λένε οι πηγές µας, έχει κάνει αρκετά λάθη. Επίσης, δεν θα παίρνει µέρος σε σηµαντικές συνεδριάσεις

επιτροπών, όπου είχε παρατηρηθεί ότι δεν κατείχε πάντα το θέµα και έτσι εξέθετε το κόµµα του. Κάποιοι συνάδελφοί του, πάντως, σχολίαζαν πως «είναι καιρός να αποσυρθεί και να πάρει τη θέση του κάποιος νεότερος, πιο φρέσκος και ικανός!». Ηδη, σύµφωνα µε πληροφορίες, οι άνθρωποι του πολιτικού σχεδιασµού στη Συγγρού αναζητούν νέο πειραιώτικο αίµα…"


Με επιστολή του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αγαπητέ κ. Κουρτάκη,

Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημεριδάς σας "Παραπολιτικά" , το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, που αφορά τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτή μας κ. Παναγιώτη Μελά, επισημαίνω ότι επιτελεί το έργο του με άριστο τρόπο, αποδοτικότητα και αφοσίωση στο Κίνημα μας.

Η απόφαση για εκλογή νέου γραμματέα της κοινβουλευτικής ομάδας αφορά την ανακατανομή του ρόλου των βουλευτών μας , όπως αποφασίοσθηκε στο ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτηων Ελλήνων, τιμούμε ιδιαίτερα την προσωπικότητα του Παναγιώτη Μελά και αναγνωρίζουμε το έργο του στην Κοινοβουλευτικοί Ομάδα, το οποίο επιτελεί με μεγάλη επιτυχία.

Συνεπώς οτιδήποτες διαφορετικό από τα ανωτέρω , αποτελεί κακοήθεια πολιτικών μας αντιπάλων.

Πάνος Καμμένος,

Πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Keywords
Τυχαία Θέματα