"Ταχύρυθμη εκπαίδευση" για τον Ν.Δένδια

Με ένα από τα υπερσύγχρονα νέα μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού πρόκειται να μετακινηθεί αύριο στη Χίο προκειμένου να επισκεφθεί την έδρα και μονάδες της 96 Ανωτάτης Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ) ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας.

Ο κ.Δένδιας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά, θα

πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψη σε μείζονα σχηματισμό στη Χίο, όπως εγκαίρως σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας το περασμένο Σάββατο, όπου θα επισκεφθεί και Ελληνικά Φυλάκια του Στρατού σε προκεχωρημένα σημεία του ακριτικού νησιού. Για το λόγο αυτό η παρουσία ενός μεταφορικού ελικοπτέρου (με δύο κινητήρες για λόγους ασφαλείας θα προσθέταμε εμείς) ήταν επιτακτική ανάγκη και για το λόγο αυτό επελέγη το πιο σύγχρονο, άνετο και ικανό να μεταφέρει όλη την αντιπροσωπεία (υπουργό, αρχηγούς, διοικητή ΑΣΔΕΝ κ.λπ.), το ΝΗ-90 του 2ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (2ο ΤΕΑΣ), τόσο στην μετακίνησή του από Αθήνα – Χίο και επιστροφή, όσο και για τις υπόλοιπες μετακινήσεις στο εσωτερικό του νησιού.

Αυτό για το τυπικό σκέλος. Γιατί στην Αεροπορία αυτό λέγεται “On the Job Training” ή για συντομία “OJT” ή επί το ελληνικότερον: «Εκπαίδευση επί του αντικειμένου δουλειάς».

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα