Τα ζώδια της εβδομάδας που έρχεται

Κριός

Μαζί με τον συντροφο σας θα βιώσετε μία εβδομάδα οικογενειακής ευλογίας. Ακόμα και αν δεν ζείτε μαζί, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα στα οποία θα βρεθείτε μαζί με την οικογένειά σας ή του συντροφου σας. Ευτυχώς, να περιμένετε πως ο χρόνος που θα περάσετε με την οικογένεια του συντροφου σας, θα είναι απολαυστικός. Ίσως επίσης αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι μεγάλο για το σπίτι που θα προσθέσει ευχαρίστηση στην οικογένεια. Αν γίνετε, αφήστε την αγορά για μετά την 1η Ιουλίου.

Ταύρος

Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, να περιμένετε απολαυστικές στιγμές, κοινωνικά

και ρομαντικά. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μία συζήτηση με ένα γείτονα ή με κάποιον στην πόλη σας που θεωρείτε ελκυστικό. Προτού το καταλάβετε, ίσως συνειδητοποιήσετε πως η ώρα έχει περάσει και πως εσείς οι δύο πρέπει να βγείτε κανονικό ραντεβού. Αν έχετε σχέση, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον συντροφο σας παρά την ανάδρομη πορεία του ερμή. Τακτοποιήστε μία συζήτηση που έχετεα αφήσει στη μέση.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, σχεδόν οτιδήποτε βγει από το στόμα σας, θα σας βάλει σε μπελάδες. Οι συζητήσεις με τον συντροφο σας δεν θα είναι ομαλές, για αυτό προσπαθήστε να μην πείτε κουβέντες που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω αργότερα. Αποφύγετε τις κοινές αποφάσεις, εκτός αν δεν σας πειράζει να αλλάξετε τα σχέδιά σας στο μέλλον. Θα είστε σε ιδιαίτερα γενναιόδωρη διάθεση την Τετάρτη. Κάντε μία έκπληξη στον συντροφο σας που ξέρετε πως θα εκτιμήσει.

Καρκίνος

Αν έχετε ρομαντικά συναισθήματα για έναν φίλο, αυτή είναι η εβδομάδα που θα αποφασίσετε και οι δύο να εξερευνήσετε μαζί άγνωστες περιοχές. Θα είναι εύκολο να του δείξετε πως αισθάνεστε χωρίς να ανησυχείτε πως θα σας απορρίψει. Άλλη μία πιθανότητα είναι να περάσετε χρόνο μιλώντας σε ένα κοντινό φίλο για την κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Ίσως δώσετε ή λάβετε συμβουλές. Όπως και να έχει, ξέρετε πως έχετε την ανιδιοτελή αγάπη ενός πιστού φίλου.

Λέων

Το μπέρδεμα στην κοινωνική σας ζωή θα είναι μεγάλο αυτή ην εβδομάδα. Ίσως ζητήσετε συμβουλές για την ερωτική σας ζωή και χρησιμοποιήσετε τα λόγια ενός φίλου. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η προσέγγιση αυτή θα σας μπερδέψει περισσότερο. Άλλη μία πιθανότητα είναι να σας αρέσει η ιδέα να κυνηγήσετε ένα ρομάντζο με κάποιον που έχει θέση εξουσίας και συνδέεται με την καριέρα σας. Ενώ εκείνο το πρόσωπο δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς, η διακριτικότητα δεν είναι το δυνατό σας σημείο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ίσως δημιουργήσετε μία ερωτική σχέση που δεν θα έχει να κάνει με ένα πρόσωπο, αλλά με την τοποθεσία. Αν έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, είναι πιθανό να λατρέψετε το μέρος που θα επισκεφτείτε. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως επίσης γνωρίσετε κάποιον σε αυτή τη χώρα που θα σας κόψει την ανάσα. Μία άλλη πιθανότητα είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε ένα πρότζεκτ ή ένα μήνυμα. Το κοινό θα σας ερωτευτεί και εσείς θα νιώσετε τεράστια επαφή με έναν συγκεκριμένο οπαδό.

Ζυγός

Να αναμένετε την λατρεία του συντρόφου σας αυτή την εβδομάδα. Το πιο σημαντικό είναι πως θα νιώσετε σεβασμό που έχετε καιρό να αισθανθείτε. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν ο σύντροφος εκτιμά ή όχι τους στόχους σας στην ζωή πέρα από τη σχέση, τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας θα σας ηρεμήσουν επιτέλους. Ο συντροφος γνωρίζει πόσο υπέροχοι είστε.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός είναι σίγουρα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα! Την Τετάρτη, θα είναι η καλύτερη ημέρα για να απολαύσετε ένα τέλειο ραντεβού με τον αγαπημένο σας. Ποιος νοιάζεται αν είναι μεσοβδόμαδα; Βρείτε χρόνο μετά την δουλειά για να τον συναντήσετε, βγείτε για ποτό και ζήστε μία ευχάριστη περιπέτεια μαζί. Δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.

Τοξότης

Αν σας αρέσει κάποιος στο γραφείο, θα νιώσετε πως αυτή την εβδομάδα είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι για αυτό. Αυτό το άτομο ίσως νιώθει το ίδιο, αλλά αυτό που θα σας συναρπάσει είναι πως και οι δύο θα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τι σημαίνει αυτή την έλξη. Ίσως ξεκινήσετε μία αρκετά όμορφη και μεγάλη ερωτική σχέση. Όπως και να έχει, δεν έχετε τη θέληση να επιτρέψετε σε αυτή την ευκαιρία να σας προσπεράσει.

Αιγόκερως

Με την ερωτική αφροδιτη να βρίσκεται ακόμα στον τομέα του έρωτα για εσάς, θα είναι δύσκολο να μην αισθανθείτε ευχαρίστηση και απόλαυση αυτή την εβδομάδα. Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο αυτή την εβδομάδα, είναι η σύνδεση της αφροδίτης με τον δια, στον ίδιο τομέα. Αυτή η ένωση θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον γάμο σας ή μία σοβαρή σχέση. Αν βγαίνετε με κάποιο καινούριο πρόσωπο, προετοιμαστείτε για σοβαρές καταστάσεις.

Υδροχόος

Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε νέα από τον πρώην σας αυτή την εβδομάδα. Ίσως σας πάρει τηλέφωνο από το πουθενά, ή ακούσετε κάποιες πληροφορίες από ένα κοινό φίλο. Είναι επίσης πιθανό να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ή να ανακαλύψετε παλιά γράμματα. Ό, τι και αν συμβεί, κάποιος από το παρελθόν θα απασχολήσει το μυαλό σας. Το ερώτημα είναι… αυτό το άτομο θα παραμείνει στο παρελθόν;

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι πάνω στον έρωτα, παρά τον αντιπερισπασμό της οικογένειάς σας. Ακόμα και αν υπάρχει οικογενειακό δράμα, βασιστείτε στον συντροφο σας να είναι η φωνή της λογικής, ή η ασφάλεια που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, η υποστήριξη που θα νιώσετε από τον συντροφο σας, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η σχέση σας. Είναι κάτι παραπάνω από ρομάντζο. Είναι μία πραγματική ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα