Τα ζώδια σήμερα Σάββατο

ΚΡΙΟΣ

Με σχετική δυσκολία θα ξεκινήσει το διήμερο για εσάς τους Κριούς, καθώς το τετράγωνο Άρη – Ουρανού θα προκαλεί μια γενικότερη σύγχυση και παρότι εσείς θα καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να διορθώσετε τα στραβά που θα σας συμβαίνουν, όλο και κάτι θα εμφανίζεται στην πορεία που θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη και τα νεύρα τσατάλια. Μείνετε σταθεροί στην προσπάθειά σας και να είστε σίγουροι πως την Κυριακή θα ανήκουν πλέον τα εμπόδια στο παρελθόν. Ορισμένες διαφορές που είχατε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και κόντευαν να εξελιχτούν σε μεγάλη παρεξήγηση, θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε πιθανότατα

προς την Κυριακή, καθώς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από έναν ήρεμο διάλογο κατά τη διάρκεια της συνάντησής σας, να συμφωνήσετε από κοινού ώστε να λήξετε το θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και των επαγγελματικών σας, όσο και να θεωρείτε πως είστε αρκετά ευέλικτοι, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις διαπραγματεύσεις σας μια και κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την πιθανή σας ανάγκη για συνεργασία και θα έχουν την απαίτηση να παίξετε σύμφωνα με τους δικούς τους όρους. Φροντίστε να μην αφήσετε εκτεθειμένα τα αδύνατά σας σημεία, ώστε να πετύχετε μια συμφέρουσα για εσάς συμφωνία. Μια έξοδος μέσα στο διήμερο σε κάποιο μέρος που συνηθίζατε να συχνάζετε με τον πρώην σας, αρχικά θα σας προκαλέσει αρκετή στεναχώρια και μελαγχολία, σύντομα όμως θα σας πιάσει απίστευτος εκνευρισμός, καθώς θα επανέρθουν στη μνήμη σας οι άσχημες στιγμές που βιώσατε προς το τέλος της σχέσης σας, οπότε μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να ξαναπάτε στα παλιά σας λημέρια;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε γονείς θα είναι μια καλή ευκαιρία μέσα στο διήμερο να επαναπροσδιορίσετε και να βάλετε κάποια όρια στην ελευθερία των παιδιών σας όσο είναι ακόμη καιρός, γιατί κινδυνεύετε αργότερα εσείς να τα μιλάτε κι αυτά να είναι ο «μπαινάκης κι ο βγαινάκης», οπότε μη χάνετε χρόνο πιστεύοντας πως με την πλήρη ανεξαρτησία τους θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα συμπεριφορών. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε μια έντονη διάθεση να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές από την εμφάνισή σας, μέχρι το χώρο σας ίσως ακόμη και το σύντροφό σας. Περιοριστείτε στα δύο πρώτα μια και θα είναι υπέρ αρκετά ώστε να τονώσετε τη διάθεσή σας και δε χρειάζεται ντε και καλά να πληρώσει τη νύφη ο άνθρωπός σας επειδή εσείς έχετε φάει τη φλασιά στα καλά καθούμενα..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμπειρία σας και το γεγονός ότι έχετε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ένα σωρό δυσκολίες με θετικά συνήθως αποτελέσματα, θα σας χαρίσει το προβάδισμα σε σχέση με ένα πρόβλημα που θα προκύψει στο χώρο της εργασίας, μια και εκεί που θα είναι όλοι οι υπόλοιποι πανικόβλητοι και θα νιώθουν πως χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους, εσείς θα καταφέρετε να επιλύσετε άμεσα το ζήτημα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλετε και πολύ μεγάλο κόπο, κάτι που θα σας ανεβάσει στα μάτια των συνεργατών σας ακόμη περισσότερο. Πιθανόν μέσα στο διήμερο να μη νιώθετε καθόλου ικανοποιημένοι σχετικά με τον τρόπο ζωής σας και να αισθάνεστε πως έχετε χάσει εντελώς το νόημα, οπότε καλό θα είναι να αρχίσετε να κυκλοφορείτε λίγο περισσότερο και να συναναστρέφεστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ώστε να μη νιώθετε πως είστε έξω απ' τα νερά σας. Μη σας πιάνει πανικός και απελπισία αν δε βρείτε άμεσα κάποιο ενδιαφέρον, καθώς έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας ώστε να το ανακαλύψετε.

ΛΕΩΝ Με αρκετή συσσωρευμένη κούραση σας βρίσκει το διήμερο και καθώς δε θα λείψουν και πάλι οι υποχρεώσεις και τα απρόοπτα θα σας πιάσει μια έντονη επιθυμία να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας αραχτοί χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη και βάλτε σαν κύριο πλάνο να χουχουλιάσετε μέχρι να λιώσετε γιατί είναι κάτι που το χετε σίγουρα ανάγκη. Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα ολοκληρώσουν το σενάριο για την επίτευξη της ψυχικής σας ευδαιμονίας κι αν δεν μπείτε στον πειρασμό να καταναλώσετε διάφορες τροφές και ροφήματα που θα είναι πραγματική βόμβα λιπαρών και περιττών θερμίδων για τον οργανισμό σας, αλλά επιλέξετε πιο υγιεινά τρόφιμα, θα καταφέρετε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση και δε θα μείνετε με την απογοήτευση και τις ενοχές της κραιπάλης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον και για αυτά που πραγματικά προσδοκάτε δε σημαίνει απαραίτητα πως θα καταφέρετε να τα προσεγγίσετε μέσα από μια εύκολη και σύντομη οδό κι αυτό θα το διαπιστώσετε ακόμη πιο έντονα μέσα στο Σαββατοκύριακο που ενώ θα υπάρξουν ορισμένες θετικές προοπτικές για εσάς, θα κρύβουν όμως κάποιες παγίδες που θα πρέπει να ανακαλύψετε ώστε να μην την πατήσετε. Τα συγκεχυμένα μηνύματα που θα λάβετε από την πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, από τη μια θα σας ανεβάζουν στα ουράνια μια και θα σας δίνει την εντύπωση πως έχει τις ίδιες ερωτικές διαθέσεις με εσάς κι από την άλλη η αδιάφορη στάση του θα σας κάνει να αισθάνεστε εντελώς κορόιδα που πιστέψατε πως θα γίνει κάτι μεταξύ σας. Την πιθανότητα να μην ξέρει απλώς πώς να συμπεριφερθεί τη σκεφτήκατε;

ΖΥΓΟΣ

Βασική σκέψη μέσα στο διήμερο θα είναι πως θα πραγματοποιήσετε κάποια μελλοντικά σας σχέδια και πιθανόν να σας πιάσει μια απογοήτευση που θα οφείλεται κυρίως στην ανυπομονησία σας να τα δείτε όλα έτοιμα και να λειτουργούν ρολόι. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάντως, καθώς είναι αρκετά ασταθές το κλίμα αυτήν την εποχή και αρκεστείτε στην απαραίτητη έρευνα που πρέπει να κάνετε για να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Στον ερωτικό τομέα, αν αισθάνεστε πως έχετε απομακρυνθεί εντελώς από το σύντροφό σας αλλά δε σας πολυκαίγεται καρφάκι, ήρθε η ώρα να το πάρετε απόφαση πως θα πρέπει να χωρίσουνε οι δρόμοι σας. Δοκιμάστε να περάσετε το διήμερο χώρια ώστε να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και από τις δυο πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης σας αλλά και οι προσδοκίες σας σε σχέση με το μέλλον θα αλλάξουν σε τέτοιο βαθμό, που θα αρχίσετε κι εσείς να αναρωτιέστε από πού πηγάζει όλη αυτή η μεταμόρφωση μέσα σας. Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας να ερμηνεύσετε αυτήν την αλλαγή στάσης και προβείτε εκμεταλλευόμενοι το διήμερο σε ορισμένες ενέργειες, που θα σας οδηγήσουν σε έναν εντελώς διαφορετικό και ανανεωμένο τρόπο ζωής. Στον τομέα της οικογένειας θα πρέπει να ρίξετε κυρίως το βάρος μέσα στο Σαββατοκύριακο κι αν είστε γονείς, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας μαζί με τα παιδιά σας συνδυάζοντας φαγητό, παιχνίδι και κάθε είδους ψυχαγωγία που θα προσφέρει σε όλους σας στιγμές ξεγνοιασιάς και ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οικογενειακό τομέα θα είναι αρκετά αρμονικές συνθήκες και ίσως χρειαστεί να αναβάλλετε ορισμένες υποχρεώσεις οικιακής φύσεως για κάποια άλλη μέρα, μια και θα είστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος και το μόνο που θα έχετε ανάγκη θα είναι οι στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πιθανή συνάντηση με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας φέρει προ εκπλήξεως μια και θα καταλήξετε πιθανότατα προς την Κυριακή εντελώς συμπτωματικά να γευματίζετε στο ίδιο μέρος, οπότε συμπεριφερθείτε με την αναγκαία τυπικότητα και να είστε σίγουροι πως το γεγονός ότι δε θα ξεπεράσετε τα όρια της επιτρεπτής οικειότητας θα σας ανεβάσει κατά πολύ στην εκτίμηση των προϊσταμένων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα θα προκαλέσει μια αμήχανη κατάσταση στον τομέα της φιλίας μια και θα πρέπει να αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο μια πρόταση που θα σας κάνει ένα οικείο σας πρόσωπο. Όσο κι αν έχετε την αίσθηση ότι είναι σκληρή η στάση που κρατάτε, μελλοντικά θα αποδειχθεί πως ήταν το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε ώστε να προστατεύσετε τη φιλία σας από πιθανή καταστροφή. Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και μη φοβάστε να εξωτερικεύσετε τις ανησυχίες σας, ώστε να γίνει ακόμη πιο κατανοητός ο τρόπος σκέψης σας. Στον ερωτικό τομέα θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας μια και θα έχετε ένα αρκετά γεμάτο διήμερο από άποψη ψυχαγωγίας και διασκέδασης, οπότε μέσα από όλη αυτή την ψυχική χαλάρωση θα τονωθεί η ερωτική σας διάθεση σε μεγάλο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τη συναισθηματική σας κατάσταση, ενώ αρχικά θα έχετε την επιθυμία να κρατήσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας μόνο για τον εαυτό σας, συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε τους φόβους και τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Μη νιώσετε άσχημα πιστεύοντας πως τσαλακώσατε την εικόνα σας γιατί μόνο εσείς θα έχετε αυτήν την λανθασμένη εντύπωση και άδικα θα νιώθετε άβολα. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο ώστε να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε για να τονώσετε την φυσική αλλά και ψυχική σας υγεία και μην παραλείψετε το κομμάτι της ψυχαγωγίας μια και είναι σημαντικό για την πνευματική σας ανάπαυλα.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά ευοίωνες θα είναι οι συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα και θα αρχίσετε να βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι τις προοπτικές που έχετε, αρκεί να μην το βάλετε κάτω με τις πρώτες αναποδιές και δυσκολίες, καθώς θα είναι ένα σημάδι για ποια σημεία θα πρέπει να επιστήσετε περισσότερο την προσοχή σας. Πιθανή συνάντηση με έναν Αιγόκερω, θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ενισχύσετε τα αδύναμά σας σημεία. Απομονώστε το νου και τη σκέψη σας μέσα στο διήμερο από προβληματισμούς οικονομικής φύσεως κι αφήστε να ταξιδέψει η σκέψη σας σε όμορφες καταστάσεις και γεγονότα, ώστε να ξεκουράσετε το πνεύμα σας αλλά και να προσελκύσετε θετικά πράγματα στη ζωή σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα