Τα ζώδια σήμερα

Κριός

Γενικά

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες, που ότι έχει σπείρει ο καθένας, αυτό και θα θερίσει. Έτσι, αποφύγετε τα πολλά-πολλά και σήμερα φροντίστε κυρίως να επαναφέρετε στην τάξη τόσο τον εαυτό σας, όσο και καταστάσεις που σας αφορούν, όμως δείχνουν να έχουν ξεφύγει κατά κάποιον τρόπο από τον έλεγχο σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δυστυχώς δεν μας κάνει πάντοτε την χάρη, και σήμερα έχει μάλλον μια τέτοια διάθεση. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην περιμένετε να γνωρίσετε τον έρωτα των ονείρων σας. Καλύτερα να κάνετε κάτι πιο εποικοδομητικό. Οι δεσμευμένοι, αφήστε

τις διαμαρτυρίες κατά μέρους, γιατί σήμερα, η ημέρα μπορεί να πάρει την αγάπη και να φύγει. Τόσο απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν εργάζεστε σήμερα, εστιάστε κυρίως σε εκείνα που οφείλουν να γίνουν και όχι σε άλλα που θα θέλατε να πραγματώσετε όμως εμποδίζεστε. Και αύριο μέρα είναι, και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες στον ουρανό... Αναρωτηθείτε λοιπόν επί της ουσίας αν σας αναγκάζει κανείς, και αν όχι, περιμένετε!

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα μην επιδιώξετε ρίσκα ή ότι άλλο σχετικό στην καθημερινότητα σας. Αντιθέτως, καταλαγιάστε μέσα σας και δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα της ανάπαυλας. Αποφύγετε κυρίως να εκδηλώσετε εκκεντρικές συμπεριφορές που δεν αποκλείεται κιόλας να σας χαλάσουν την εικόνα στο γύρω περιβάλλον, και αφήστε να κινηθούν άλλοι πρώτοι. Εσείς ακολουθήστε απλώς, με χαμηλούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα δεν θέλει να αποδείξετε το ελάχιστο, κάθε άλλο, επιθυμεί μια στοργική αγκαλιά, μακριά από την αλλοφροσύνη της καθημερινότητας. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην ανέβετε σε ψηλές βουνοκορφές για να τον ψάξετε, καλέστε τον απλώς σε γεύμα. Οι δεσμευμένοι, επίσης αφήστε τις πομπώδεις κινήσεις κατά μέρους, καθώς μάλλον εις βάρος σας θα βγουν. Φερθείτε απλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε την ασφάλεια σήμερα, τόσο για εσάς όσο και για τους συνεργάτες σας. Αν λοιπόν διαπιστώσετε πως κάποιος, -ίσως λιγότερο έμπειρος από εσάς-, ανεβάζει διαρκώς ταχύτητα, «φρενάρετε» τον. Μόνο καλό θα του κάνετε, και σύντομα θα σας ευγνωμονεί!

Δίδυμοι

Γενικά

Σήμερα θα χρειαστεί να «βυθιστείτε» λίγο μέσα σας, και η οξύνοια σας, θα πρέπει μάλλον να χρησιμοποιηθεί με την βοήθεια του συναισθήματος σας, παρά δίχως του. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, «βουτήξτε» τόσο το χέρι όσο και την γλώσσα από την καρδιά, πριν κάνετε την όποια κίνηση. Θα σας προστατεύσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε ένα ευχάριστο παιχνίδι. Έτσι, σήμερα οι ελεύθεροι αν δεν θέλετε να βιώσετε την «σκληρή» του επιφάνεια, καλά θα κάνετε να προσέξετε τι λέτε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να προκαλέσει τραγελαφικά περιστατικά, επιστρατεύστε τόσο το χιούμορ σας, όσο και την κατανόηση σας. Επιβάλλεται!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ανταλλάξετε κουβέντες ούτε για να εντυπωσιάσετε, ούτε για να ενοχλήσετε. Αν λοιπόν θέλετε να είστε οι πρώτοι που οι συνεργάτες σας, θα μοιραστούν τόσο την χαρά τους, όσο και τα κέρδη τους, φροντίστε να τα έχετε καλά μαζί τους. Επικαλεστείτε λοιπόν, τόσο την ευφυΐα σας, όσο και την καλοσύνη σας.

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα δεν καλείστε να δράσετε σε καμιά περίπτωση, παρά πρωτίστως να καταλάβετε, τι είναι ευγενές και τι δεν είναι. Ο Πλούτωνας όσο και ο Άρης βάλλουν κατά της Σελήνης, κυβερνήτη πλανήτη σας. Καθώς όμως ο Κρόνος σας συμπαραστέκεται, δεν έχετε παρά να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματικούς εντυπωσιασμούς, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους, και να εστιάσετε στην ουσία. Αυτό είναι όλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν θέλει να ακούσει τα ωραία λόγια που μπορεί να λέτε, αντιθέτως θέλει να δει έργα, ακόμη και «από το υστέρημα σας». έτσι, οι ελεύθεροι αν πράγματι θέλετε να τα βρείτε μαζί του, φανείτε ειλικρινείς τόσο με εσάς όσο και με εκείνον. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα θα σας «στριμώξει» αποδείξτε την καλή σας πρόθεση, και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναγνωρίστε πιθανές παγίδες, και μην πέσετε εύκολα μέσα, ακριβώς επειδή δεν θα επιτρέψετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικώς. Στην εργασία παράγουμε έργο, και έπειτα ανταμειβόμαστε γι' αυτό.

Λέων

Γενικά

Για εσάς η ημέρα διαφέρει ελαφρώς από των υπολοίπων ζωδίων, και καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε. Δεν λέμε να επιδοθείτε σε επιπολαιότητες, όμως αναγνωρίστε το παραπέρα που οι υπόλοιποι δεν μπορούν καν να υποθέσουν και κατακτήστε το. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας με τον Ουρανό, όπως η έντονη αντίστοιχα όψη του με τον θεραπευτή Χείρωνα, θα σας δώσουν το θάρρος να αναζητήσετε αυτό το, κάτι το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα, και καθώς και αυτός αλλά και ο πλανήτης Ουρανός είναι ύποπτοι στο θέμα των εκπλήξεων, σε ερωτικό επίπεδο, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί. Οι ελεύθεροι ας εμπιστευτούν την καρδιά τους, ενώ οι δεσμευμένοι και την καρδιά τους, αλλά και τον σύντροφο. Αρκεί να το νιώθουν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην ανταγωνιστείτε άλλους αν σήμερα εργάζεστε. Αντιθέτως, συναγωνιστείτε μόνον τον εαυτό σας με σκοπό όχι να τον ξεπεράσετε, αλλά να απολαύσετε την δημιουργική σας συνεργασία μαζί του. Αυτό σήμερα αρκεί!

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα καλείστε να ανταπεξέρθετε σε δύσκολες ίσως καταστάσεις, και αυτό το κανονίζουν ο κυβερνήτης σας μαζί με τον Πλούτωνα, που μάλλον έχουν κάποιες διαφωνίες να λύσουν. Έτσι, κυρίως αποφύγετε να επιλέξετε ότι θα μπορούσατε να αποκαλέσετε επικίνδυνο στο να προκαλέσει απώλειες. Και κατά δεύτερον αποφύγετε να εμπιστευτείτε, όποιον δεν εγκρίνει το ένστικτο σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας ή ίσως απλώς τα συναισθήματα σας, δεν αποκλείεται να σας παρασύρουν, με όχι καλά αποτελέσματα σήμερα. Επομένως πριν να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε μαζί του, ελέγξτε το. Οι ελεύθεροι για να μην σας παραπλανήσει ας πούμε, ενώ οι δεσμευμένοι, για να μην χαλάσετε εκείνα που έχετε χτίσει, καθαρά από εγωισμό, ή απλώς από άσκοπη επιμονή.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προτρέξετε ούτε να ψέξετε, ούτε να θαυμάσετε κανέναν. Αν σήμερα λοιπόν εργάζεστε, καθίστε στην άκρη σας, και κάντε καλά εκείνο που ξέρετε. Τις επιπλήξεις όσο και τις επιβραβεύσεις, αφήστε να τις χειριστούν εκείνοι που πρέπει!

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα φερθείτε με τον καλύτερο τρόπο τόσο στον εαυτό σας όσο και στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Κάθε άλλη επιλογή, είναι καταδικασμένη να κατακριθεί, και μαζί με αυτήν κι εσείς. Έτσι, επικαλεστείτε σήμερα την καλή σας διάθεση, και αν παράλληλα, έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουν κάνει την ίδια επιλογή, τον δρόμο τους και τον δρόμο σας. Ξεκάθαρες κουβέντες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν βλέπει με τα μάτια τα δικά σας, και οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να μην παραιτηθείτε από την δική σας εικόνα για να υιοθετήσετε την δική του. Οι δεσμευμένοι, ας μην παρασυρθείτε τυχόν επειδή ζευγάρια που γνωρίζετε έκαναν αυτό η εκείνο. Σπίτι τους και σπίτι σας, που λένε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιλέξτε να συνεργαστείτε με ανθρώπους που μπορούν να δεχθούν απόψεις που δεν είχε πάει καν ο νους τους, και μην χάσετε τον χρόνο σας να πείσετε εκείνους που δεν θέλουν να ακούσουν. Προχωρήστε μπροστά, εσείς για εσάς!

Σκορπιός

Γενικά

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας αντιμετωπίζει την Σελήνη και τον Ερμή σήμερα. Που σημαίνει, πως ούτε έχετε την διάθεση, αλλά ούτε και πρόκειται τυχόν, να σας δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσετε. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, κρατήστε για τον εαυτό σας εκείνα που πιστεύετε πως ισχύουν. Παράλληλα, μην δώσετε καν στίγμα διαφωνίας με το περιβάλλον σας. Καλό δεν θα βγάλετε, μόνο τον μπελά σας μπορεί να βρείτε...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί είτε να μην σας θέλει είτε να μην σας καταλαβαίνει σήμερα. Επομένως, οι ελεύθεροι μην μπείτε στον κόπο να προσεγγίσετε περισσότερο αν δεν σας δεχθούν με την πρώτη. Οι δεσμευμένοι, αφιερώστε χρόνο στην σχέση σας κάντε όμως κάτι και για εσάς τους ίδιους. Μην τυχόν αισθανθείτε πως αναλώνεστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι όψεις είναι κυρίως αντιφατικές, και κανείς δεν ξέρει ποιος θα πέσει στο «ζεστό» και ποιος θα πέσει στο «κρύο». Αν εργάζεστε λοιπόν σήμερα, κρατήστε αποστάσεις σε κάθε περίπτωση, κι όλα θα γίνουν!

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά περιστατικά της ημέρας, μπορούν να σας διδάξουν αρκετά πράγματα. Ας ελπίσουμε όμως, πως θα μάθετε εκείνα που απαιτείται κυρίως από τις δικές σας σωστές επιλογές, όσο και από τα λάθη των άλλων, και όχι το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, καθώς είναι στην φύση σας εξάλλου, κρατήστε την αισιοδοξία σας σε υψηλά επίπεδα, και πορευτείτε βάσει αυτής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί σας ξεγελάσει, κυρίως λόγω της καλής σας ποιότητας ως άνθρωποι. Μπορεί όμως και εσείς οι ίδιοι να εθελοτυφλήσετε, λόγω της επιμονής σας. Έτσι, οι ελεύθεροι αναγνωρίστε πότε πρέπει να σταματάτε, σε κάθε επίπεδο. Οι δε δεσμευμένοι, πότε να είστε δεκτικοί. Γενικώς πάντως, ευνοείστε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κρατήστε «μικρό καλάθι» που λένε, καθώς σήμερα πολλά θα ακούσετε, λίγα όμως θα φτάσουν έως τα χέρια σας. Έτσι, σε κάθε περίπτωση διαχωρίστε εκείνα που δεν διακυβεύετε, και μην επιτρέψετε σε «επιτήδειους», να μοιράσουν τα κεκτημένα σας σε δυο ή περισσότερα μέρη.

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα ζητήσει την συμβολή του κυβερνήτη σας μέσα στον χάρτη. Και καθώς πρόκειται για μια δύσκολη ημέρα από πλευράς όψεων, η δική σας προσωπική συμβολή, θα είναι επίσης πολύτιμη. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη σκέψη, όπως και σαφή τοποθέτηση. Όμως, επικαλεστείτε και την ειλικρινή σας συμπάθεια απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Καθώς μόνον έτσι, θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας θαυμάσει, καθώς η σταθερότητα σας μπορεί να τον εντυπωσιάσει. Οι ελεύθεροι, αν πράγματι επιζητείτε κάτι ανάλογο, προσεγγίστε. Αν όχι, μην το δοκιμάσετε. Μπορεί να εκτεθείτε. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να είστε εκεί για την σχέση σας, καθώς δεν αποκλείεται, να σας χρειαστεί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αξιοποιήστε την σαφήνεια, την δομή και το σύστημα με το οποίο κυλά η καθημερινότητα σας, όμως καθώς η ημέρα είναι κάπως δύσκολη, αφήστε την αυστηρότητα στην άκρη. Δεν είναι το πιο ισχυρό σας εφόδιο σήμερα.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα αν δεν εκδηλώσετε υπερβολικές συμπεριφορές, σε κάθε επίπεδο, η ημέρα παρά τις δυσκολίες της, θα σας ωφελήσει περισσότερο, παρά το αντίθετο. Έτσι, εστιάστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που πιέζει τους ανθρώπους γύρω σας, και επί της ουσίας, μην τους κατηγορήσετε γιατί δεν κάνουν ότι κάνετε εσείς. Εσείς είστε εσείς, αυτοί είναι από άλλο παραμύθι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας χαμογελάσει όμως κάπως από απόσταση. Έτσι, οι ελεύθεροι μην τρέξετε να καλύψετε την απόσταση αυτή. αναγνωρίστε πρώτα τις προθέσεις του. Οι δεσμευμένοι, ιδιαιτέρως οι γυναίκες, αν αισθανθείτε πίεση στραφείτε προς τον σύντροφο σας για να σας υποστηρίξει. Όχι για τον ρίξετε επίσης... Τι θα κερδίσετε;

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε σε κομβικά σημεία θα λέγαμε, όπως και στην βοήθεια που μπορούν να σας προσφέρουν συνάδελφοι που ξέρουν πως σκέφτεστε. Καθώς δεν αποκλείεται, εσείς να ψάχνετε σκυφτοί στην γωνία, και η λύση να περνάει καμαρωτά-καμαρωτά, δυο μέτρα έξω από την κλειστή σας πόρτα.

Ιχθείς

Γενικά

Σήμερα αφήστε την ημέρα να σας προσφέρει την γαλήνη και μην επιδιώξετε ιδιαίτερα, να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Καθώς θα είναι μάλλον, σαν να βάζετε από μόνοι σας, το χέρι σας στην φωτιά. Σε μια επαρκώς δύσκολη από πλευράς όψεων ημέρα, εσείς δεν βάλλεστε άμεσα, επομένως μην εμπλακείτε σε καταστάσεις με το ζόρι. Σε κάθε περίπτωση, επιτρέψτε στην ημέρα να σας δείξει το καλό της πρόσωπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μάλλον ξανασκέφτεται για να δει τι θα κάνει τελικώς μαζί σας, επομένως τουλάχιστον, μην τον προϊδεάσετε αρνητικώς. Έτσι οι ελεύθεροι, αποφύγετε να εκδηλώσετε ακόμη και «εθελοντισμό» όπου δεν σας ζητήθηκε. Ενώ οι δεσμευμένοι αρκεστείτε σε εκείνα που η σχέση μπορεί να σας παρέχει και μην επιδιώξετε το παραπάνω. Όχι σήμερα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν σήμερα εργάζεστε ίσως διαπιστώσετε πως η πίεση που βιώνουν οι συνεργάτες σας, μπορεί να ξεσπάσει επάνω σας χωρίς λόγο. Αποστασιοποιηθείτε, όμως αφήστε τους και καμιά πόρτα ανοιχτή να παίρνουν αέρα. Καλό θα τους κάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα