Τα ξένα συγκροτήματα που θα κάνουν συναυλίες στην Ελλάδα

Καλλιτέχνες με ιστορία, ξένα συγκροτήματα που επανέρχονται στην Ελλάδα γιατί αγαπούν το κοινό της, αλλά και νέα σχήματα θα δούμε φέτος σε διάφορες σκηνές.

Ο επικεφαλής των Animals, θρυλικός μουσικός, συγγραφέας, ζωγράφος αλλά και ηθοποιός, ο Ερικ Μπάρντον, θα βρεθεί στο Terra Vibe στις 11 Ιουλίου,

ώστε να χαρούμε από κοντά κομμάτια όπως «House of the rising sun», «Don't let me be misunderstood», «I'm crying» και άλλα, όλα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Rockwave (Είσοδος 20 ευρώ).

Την επόμενη μέρα στις 12 Ιουλίου στο rockwave θα δούμε τους Calexico, ένα από τα σημαντικότερα altertnative indie-rock γκρουπ των 90s.

Με ολοκαίνουργια τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ «La Petit Mort» (Ο μικρός θάνατος που στα γαλλικά σημαίνει ο οργασμός) οι James, τακτικοί επισκέπτες της Ελλάδας, δεν χάνουν ευκαιρία να έρθουν και να απολαύσουν το κοινό που πραγματικά τους λατρεύει και το δείχνει. Οι Βρετανοί από το Μάντσεστερ με 25 εκατομμύρια άλμπουμ σε πωλήσεις, θα είναι στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα (εισιτήριο 37 ευρώ).

Οι Buena Vista Social Club, το θρυλικό κουβανέζικο συγκρότημα αποχαιρετά την Ευρώπη με μια τελευταία περιοδεία που έχει τίτλο «Adios». Σταθμός και η Ελλάδα, και θα τους δούμε στις 8 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης, στις 5 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης και στις 7 του μήνα στη Λάρισα. (Εισιτήριο 35 ευρώ.

Και το σκληρό ροκ έχει τημ τιμητική του φέτος με συναυλία των Sepultura, στις 3 Ιουλίου, στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι. Οι πρωτοπόροι του trash μεταλ ήχου από την Βραζιλία παρουσιάζουν καταρχήν το νέο τους άλμπυμ με τίτλο "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart" αλλά και παλιά κλασσικά κομμάτια, από τα τελευταία 30 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας. (εισιτήριο 25 ευρώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα