Τα ραντεβού υπουργών με την τρόικα

Αλλεπάλληλες συναντήσεις θα έχουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών, οι επικεφαλής της τρόικας, καθώς «επιταχύνονται» οι διαπραγματεύσεις, εν όψει της αναχώρησης των εκπροσώπων των δανειστών από την Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη. Το κρίσιμο και τελευταίο ραντεβού μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας είναι το πρωί της Τετάρτης, όπου θα βγάλουν το πόρισμα πριν αναχωρήσουν την Πέμπτη από την Αθήνα.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

και ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης θα μεταβούν αμέσως στις Βρυξέλλες το απόγευμα για να συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής.

Σήμερα το μεσημέρι οι επικεφαλής της τρόικας θα μετάσχουν στη συνεδρίαση του συμβουλίου για το ιδιωτικό χρέος (από ελληνικής πλευράς, μετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Εργασίας και Δικαιοσύνης, καθώς και εκπρόσωποι της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών).

Στο υπουργείο Οικονομικών αναμένεται σήμερα παρέλαση υπουργών, αλλά και παραγόντων που εμπλέκονται με τα προαπαιτούμενα. Στις 11.00 θα μεταβεί ο εισαγγελέως Γ. Τέντες, επικεφαλής της αρχής για την καταπολέμηση της διαφθοράς, στις 12.00 θα συνεδριάσει το συμβούλιο ιδιωτικού χρέους για τα «κόκκινα» με τη συμμετοχή των κ.κ. Χαρδούβελη, Βρούτση, Δένδια και Αθανασίου και τρόικα. Στις 2.00 θα γίνει η συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο για τη διαδημοτική κινητικότητα και στις 3.00 με τον Μ. Χρυσοχοΐδη.

Δείτε την συνέχεια του ρεπορτάζ στο moneypro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα