Τα 5 σημάδια που δείχνουν πως του κλέψατε την καρδιά

Γλιτώστε από τις άυπνες νύχτες και τις πολύωρες συζητήσεις με τις φιλενάδες σας στο τηλέφωνο, αναρωτόμενη αν ο νέος σας σύντροφος σας αγαπάει αληθινά ή απλά περνάει την ώρα του μαζί σας, ερμηνεύοντας σωστά τα σημάδια που ο ίδιος σας δίνει.

Είτε, λοιπόν, σας τα δείχνει ο ίδιος από το πάθος του, που τον έχει παρασύρει και δε μπορεί να κρυφτεί, είτε τα μαθαίνετε από τους φίλους του διαβάστε τα παρακάτω και ενημερωθείτε για το ποια είναι τα πέντε σημάδια που επιβεβαιώνουν την αγάπη του και βάζουν κι άλλη φλόγα στη δική σας.

1.Είστε διαρκώς στις σκέψεις του

Όσο απασχολημένος και

να είναι και όσο φόρτο εργασίας και να έχει να αντιμετωπίσει, πάντα θα βρει χρόνο να σκεφτεί τη χθεσινή βραδιά που περάσατε μαζί και να σκεφτεί εσάς την ίδια. Θα φροντίσει ο ίδιος, να σας δείξει ότι απασχολείτε διαρκώς το μυαλό του και ότι είστε το μεγαλύτερο ποσοστό των σκέψεων του μέσα στην ημέρα. Δε θα λείψουν και τα τηλέφωνα, για να βεβαιωθεί ότι κι εσείς τον σκέφτεστε.

2.Βλέπει μαζί σας τις αγαπημένες σας ταινίες

Μπορεί να έχετε διαφορετικά κινηματογραφικά γούστα, αλλά όχι μόνο δεν προσπαθεί να σας μυήσει στον κόσμο των αστυνομικών ταινιών και των θρίλερ, αλλά αντιθέτως, κάνει στην άκρη τα γούστα του και βλέπει ρομαντικές κομεντί, τη μία μετά την άλλη, για το χατήρι σας και μόνο. Σε αυτή την περίπτωση, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία, ότι δεν σας αγαπάει αληθινά και προσπαθεί πολύ για να σας το δείξει.

3.Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Είτε είστε οι δυο σας, είτε σε δημόσιο χώρο φροντίζει πάντα με τον τρόπο του να σας δείξει τα αισθήματά του με μικρές χειρονομίες. Είτε περπατάτε πιασμένοι χέρι-χέρι, είτε σας χαρίζει ένα λουλούδι, είτε σας τραβάει την καρέκλα για να καθήσετε, με αυτές τις μικρές κινήσεις σας δείχνει πόσο σας αγαπάει και έτσι καταφέρνει να τον αγαπήσετε κι εσείς περισσότερο.

4.Θέλει να σας γνωρίσει στους φίλους του

Ανυπομονεί να σας γνωρίσει στους φίλους του και την οικογένειά του και επιθυμεί διακαώς να σας αγαπήσουν εκείνοι, όσο κι εκείνος αγαπάει εσάς. Αν ωστόσο δε δείχνει τη διάθεση να να σας γνωρίσει στους δικούς του δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Αλλά αν επιδιώκει άμεσα «συνάντηση κορυφής», τότε είναι σίγουρα πολύ καλό σημάδι!

5.Έχει περάσει από το «εγώ» στο «εμείς»

Δώστε προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιεί και παρατηρήστε τη στιγμή που από το πρώτο ενικό θα περάσει στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Η στιγμή που θα αρχίσει να αναφέρεται σε εσάς σαν ομάδα και δεν θα θεωρεί εαυτόν πια μονάδα, τότε να είστε βέβαιες για τα αισθήματά του και πως έχετε μπει σε μια σοβαρή σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα