Συνάντηση με τον Σαμαρά θα έχει αύριο ο Κικίλιας

Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι από τους πρώτους που θα δει ο Βασίλης Κικίλιας μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί τον πρωθυπουργό στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στις ΗΠΑ εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν, όπου είχε σειρά συναντήσεων τόσο με στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης, όπως τον Υπουργό Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ,

όσο και με στελέχη των μυστικών υπηρεσιών, αφού μίλησε με τον διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), Τζον Μπρέναν και τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Κικίλιας φέρεται να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό τη θετική αίσθηση των Αμερικανών για τους χειρισμούς της Ελληνικής πλευράς, σε θέματα Ασφάλειας και αντιμετώπισης της τρομοκρατίας. Ο αρμόδιος Υπουργός, αναμένεται να μεταφέρει στον Αντώνη Σαμαρά, τη δυσαρέσκεια και επιθυμία των Αμερικανων, εντοπισμού και σύλληψης για τα ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικών ενεργών οργανώσεων στην Ελλάδα, και κυρίως την Πόλα Ρούπα του Επαναστατικόυ Αγώνα, καθώς και συνδέσμους της με άλλα μέλη οργανώσεων ένοπλης βίας.

Ένα ακόμα όνομα το οποίο "απασχολεί" τις Αμερικανικές Αρχές για τις δολοφονικές δράσεις σε βάρος Αμερικανών πολιτών, είναι και ο κατάδικος τρομοκράτης της "17 Νοέμβρη" Χριστοδούλος Ξηρος, ο οποίος επέλεξε να κριθεί δραπέτης παραβιάζοντας την άδεια που είχε αιτηθεί και λάβει από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα