Συνάντηση Μαυραγάνη με επιχειρηματίες

Την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι επιχειρήσεις είχε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης. Σε συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της οικονομίας, συζητήθηκαν όλα τα νέα δεδομένα στη φορολόγηση των επιχειρήσεων μετά και τις ευνοϊκότερες διατάξεις που ήδη προώθησε ο υφυπουργός, ενώ σε κλίμα συναίνεσης τέθηκαν και περαιτέρω προβληματισμοί από πλευράς των επιχειρηματιών.

Μάλιστα ο κ. Μαυραγάνης τόνισε στους

επιχειρηματίες ότι επειδή προέρχεται, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος από την «αγορά», πιστεύει ότι με τον διάλογο και την άμεση επικοινωνία του οικονομικού επιτελείου με τον επιχειρηματικό κόσμο μπορεί να ξεπεραστούν χρόνιες αγκυλώσεις που αποτελούν τροχοπέδη για την επιχειρηματικότητα. Επανέλαβε δε την πολιτική βούληση της κυβέρνησης, εφʼ όσον συνεχιστεί η δημοσιονομική σταθερότητα και παγιωθούν ρυθμοί ανάπτυξης στην οικονομία, να μειώσει στο μέλλον τους φορολογικούς συντελεστές τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και στα φυσικά πρόσωπα.

Παράλληλα ο υφυπουργός Οικονομικών συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλ. Μαρλαφέκα. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Μαυραγάνη για τα προβλήματα των επιχειρηματιών του νομού Αχαΐας καθώς και για τις δράσεις που προτείνει για την αναζωογόνηση της επιχειρηματικότητας στο νομό.

Keywords
Τυχαία Θέματα