Συγχαρητήρια Στρατηγού Μ.Κωσταράκου στους νέους Διασώστες Μάχης

Τα συγχαρητήριά του και την απόλυτη ευαρέσκειά του για τους πέντε νέους διασώστες μάχης της 31 Μοίρας Επιχειρήσεων Ερεύνης-Διασώσεως (31 ΜΕΕΔ) που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 3ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών Μάχης και χθες έλαβαν τα πτυχία τους, εξέφρασε αργά χθες το βράδυ με τον αγαπημένο του τρόπο, το twitter, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Σε δύο διαδοχικά tweets

ο Αρχηγός έγραψε σήμερα στις 06.00 το πρωί: «3ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Διασωστών Μάχης. http://www.youtube.com/watch?v=dIb1XDRTg58 …. Ανυπέρβλητη θέληση και σωματική ικανότητα χωρίς όρια. Συγχαρητήρια», δίνοντας ταυτόχρονα και ένα link στο You Tube με στιγμιότυπα και φωτογραφίες από την εκπαίδευσή τους.

Ο ίδιος πρόσθεσε με ένα δεύτερο twit: «Συγχαρητήρια στους νέους Διασώστες Μάχης της 31 ΜΕΕΔ που αποφοίτησαν σήμερα. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι γι αυτούς. http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=1713&nid=2990 …».

Συγχαρητήρια και από εμάς, καλή επιτυχία στην αποστολή τους, είναι σπουδαίο που υπάρχουν στην ΠΑ και …αχρείαστοι να είναι!

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα