Στο Μαξίμου ζωντανεύει το "με εντολή Σαμαρά"

Το "με εντολή Σαμαρά" έγινε στα μέσα της χρονιάς σύνθημα μετά την ατυχή αφίσα που έβγαλε η Συγγρού. Σήμερα πάντως η ατάκα αυτή γίνεται σάρκα και οστά αφού ένας - ένας οι υπουργοί περνούν από το Μέγαρο Μαξίμου για να λάβουν κατευθύνσεις και εντολές από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος

Δένδιας, εξερχόμενος του πρωθυπουργικού μεγάρου, δήλωσε ότι πήραν τις εντολές του πρωθυπουργού για τον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

"Είμαστε απολύτως αισιόδοξοι ότι η δουλειά θα γίνει σωστά και θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της χώρας", ανέφερε.

Εν συνεχεία στο Μαξίμου έφτασε και ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος μαζί με όλη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και δεν έγιναν δηλώσεις αφού αποχώρησαν.

Επόμενος που πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου ήταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ η προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Λοβέρδου ακυρώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα