Στο MEGA o Σκουρλέτης αλλά με την απαίτηση να λείπει ο Πρετεντέρης

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜEGA εμφανίστηκε χθες ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αφού νωρίτερα όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, έγινε δεκτό το αίτημά του, να λείπει από το πάνελ ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Ο λόγος; Ένα άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», όπου ο δημοσιογράφος υποστήριζε ότι ο συνδυασμός Κωνσταντοπούλου και Κασιδιάρη

αποτελεί ένα επικίνδυνο φαινόμενο για την πολιτική σκηνή, είχε προκαλέσει τότε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που διέκοψε τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην εκπομπή Ανατροπή.

Βέβαια, η επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA συνοδεύτηκε από έναν όρο που έθεσε το κόμμα στο κανάλι: στη συζήτηση δεν θα έπρεπε να συμμετέχει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στη διατήρηση του εμπάργκο στον δημοσιογράφο και το κανάλι της Μεσογείων έκανε ένα βήμα πίσω.
Έτσι, ο Πάνος Σκουρλέτης διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Μάκη Βορίδη παρουσία μόνο της Μαρίας Σαράφογλου. Ο Γιάννης Πρετεντέρης που νωρίτερα είχε εμφανιστεί κανονικά στο δελτίο, δεν πήρε μέρος στην -διάρκειας 18 λεπτών- πολιτική συζήτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα