Στις 8 Οκτωβρίου το πρώτο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος- Ισραήλ

Στην τελική τους φάση βρίσκονται πλέον οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της συγκλήσεως του πρώτου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδος και Ισραήλ (“G2G”), που θα πραγματοποιηθεί στα Ιεροσόλυμα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγη ώρα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η επίσκεψη ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα

Υόρκη και τις πολύ σημαντικές εκεί επαφές του, μεταξύ άλλων, και με όλες τις μεγάλες Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις και σε έναν εξαιρετικό – από πολιτικής απόψεως – χρόνο, καθώς φαίνεται ότι έχει «εξουδετερωθεί» η Χρυσή Αυγή, δια της συλλήψεως της ηγεσίας της και πέντε ακόμα βουλευτών της καθώς και καμία 25αριά ακόμα μεσαίων στελεχών για μία σειρά σοβαρότατων εγκληματικών πράξεων σε βάρος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκλιση του πρώτου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Κυβερνήσεων και τη συμμετοχή πλήθους υπουργών και από τις δύο πλευρές θα πραγματοποιηθεί, υπό την προεδρία των δύο πρωθυπουργών, Α. Σαμαρά και Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ παράλληλα, θα συγκληθεί και Ελληνοϊσραηλινό Επιχειρηματικό Φόρουμ, με συμμετοχή επιχειρήσεων από τις δύο χώρες, για τη διερεύνηση κοινών πεδίων συνεργασίας.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα