Στην λίστα ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος της ΧΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος έδωσε σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματός του μίλησε για «ακροδεξιά συμμορία του Μαξίμου, για ψέματα με Μπαλτάκους και πλεονάσματα» .

«Με την αρρωστημένη λογική του κ. Τσίπρα όποιος διαφωνεί μαζί του είναι ακροδεξιός. Με την ίδια λογική όλη η Ευρώπη είναι ακροδεξιά», είπε ο κ.Κεδίκογλου και συνέχισε «Ο κ.

Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κόσμο του, στις ιδεοληψίες του και στις εμμονές του. Κρίμα για τον κ. Τσίπρα, αλλά δεν θα αφήσουμε οι εμμονές του να δηλητηριάσουν την Ελλάδα».

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του Ηλία Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος εξαπέλυσε και το ΠΑΣΟΚ.

Η Ιπποκράτους σε ανακοίνωσή της καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πέρα από κάθε όριο πολιτικής λογικής επιλέγει για το ευρωψηφοδέλτιό του τον "συνταγματολόγο" της Χρυσής Αυγής Ηλία Νικολόπουλο», αναφέροντας ότι «σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ηλίας Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές-πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματά της».

Τονίζοντας ότι οι απόψεις του κ. Νικολόπουλου «κινούνται στο περιθώριο της συνταγματικής θεωρίας και αξιοποιούνται προπαγανδιστικά από τη Χρυσή Αυγή», το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους».

«Εμείς θα μείνουμε με την απορία: Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα