Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Άκης Γεροντόπουλος

Ξεκίνησε σήμερα στην Κύπρο η διήμερης διάρκειας επίσκεψη στη Μεγαλόνησο που πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εναρκτήρια τελετή του 25ου Συνεδρίου των αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ), όπου θα είναι ένας εκ των ομιλητών.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Γεροντόπουλος θα έχει συναντήσεις με την κυπριακή πολιτική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα,

σήμερα ο Κυρ.Γεροντόπουλος συναντήθηκε κατά σειρά με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ Χρυσόστομο, ενώ ακολούθως επισκέφτηκε το στρατόπεδο «Αντιστρατήγου Σταμπουλή» στη Μαλούντα. Το βράδυ αναμένεται ν’ απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή του 25ου Συνεδρίου των αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ).

Αύριο, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Γεροντόπουλος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ενώ ακολούθως θα συναντηθεί και θα ενημερωθεί από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη, για το θέμα των υδρογονανθράκων και από τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, για θέματα οικονομίας.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα