Στη Σερβία incognito ο Τόνι Μπλερ

Κάτω από άκρα μυστικότητα επισκέφθηκε το Βελιγράδι ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, για να δώσει διάλεξη σε υπουργούς της σερβικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον σερβικό τηλεοπτικό σταθμό B92.

Ούτε η σερβική κυβέρνηση ούτε κάποιος υπουργός ή αξιωματούχος επιβεβαίωσαν τις επαφές του Τόνι Μπλερ, ο οποίος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος.

«Η επίσκεψή του πραγματοποιήθηκε υπό το πέπλο του μυστηρίου» μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, σημειώνοντας ότι κανένας από τους υπουργούς δεν θέλησε να αναφέρει ποιο ήταν το θέμα της διάλεξης.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του Β92, τη διάλεξη στη Λέσχη των Αντιπροσώπων, στη συνοικία Ντέντινιε του Βελιγραδίου, παρακολούθησαν οι υπουργοί Οικονομικών Ντούσαν Βούγιοβιτς, Πολιτισμού Ίβαν Τάσοβατς, Δικαιοσύνης Νίκολα Σελάκοβιτς, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Μεταφορών Ζόρανα Μιχαΐλοβιτς και ο δήμαρχος Βελιγραδίου Σίνισα Μάλι.

«Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας ήθελε να περάσει απαρατήρητος στο Βελιγράδι και για αυτό αποχώρησε από την πίσω πόρτα της Λέσχης, πιθανότατα μέσω της κουζίνας, συνοδεία αλεξίσφαιρων οχημάτων» ανέφερε ο B92.

Ο Τόνι Μπλερ, σύμφωνα με πηγές, εξήγησε στους υπουργούς της σερβικής κυβέρνησης «τη στρατηγική πολιτικής δράσης και τις σχέσεις με τα ΜΜΕ, πώς πρέπει να επικοινωνούν με τα ΜΜΕ».

«Τους είπε επίσης ότι πρέπει να επικεντρωθούν σε τρία ή τέσσερα θέματα κατά τη διάρκεια της θητείας τους» σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα