Ο Σταύρος Θεοδωράκης στηρίζει Δήμα και θέλει... εκλογές!

Ευκαιρία συνεννόησης μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, την διαδικασία για την εκλογή Προέδρου προκειμένου να τα βρουν στην αλλαγή του Συντάγματος και εκλογικού νόμου, αλλά και για το μεγάλο εκλογικό θέμα, το χρέος και τη δανειοδότηση της χώρας.

Η εκλογή του Σταύρου Δήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται είναι κατά τον Σταύρο Θεοδωράκη στα χέρια της κυβέρνησης. Αρκεί να

δεσμευτεί για εκλογές εντός του 2015 και να καλέσει το ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την εκλογή του. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλάει στο Έθνος της Κυριακής για όλους και για όλα “χτυπάει” μία από τη μία και μία από την άλλη, τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ενώ επιτίθεται στον Ευάγγελο Βενιζέλο "για τις μεταμεσνύχτιες φαεινές του ιδέες με τις οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα".

“Ούτε καν οι κυβερνητικοί βουλευτές θέλουν να δώσουν "λευκή επιταγή" στο δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου”, προβλέπει ο κ. Θεοδωράκης και θυμίζει ότι στις 28 Φεβρουαρίου μπορεί να… χαθεί ο κόσμος “διότι οι Ευρωπαίοι περιμένουν μια απάντηση κι εμείς 11 δις για το 2015″. “Τα έχουμε;” ρωτάει με νόημα κι αναφέρει το πλάνο του Ποταμιού. “Στις 29 Δεκέμβρη – πριν την ψηφοφορία – πάντως έχουμε πει με τους συνεργάτες μου να μιλήσουμε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας…”

Keywords
Τυχαία Θέματα