Στα "δύο" η ΝΔ από την δημιουργία του "άτυπου" πολιτικού συμβουλίου

Μπάχαλο έγινε ξανά η ΝΔ , μετά την δημιουργία του περίφημου "άτυπου πολιτικού συμβουλίου". Η δημιουργία του... 15μελους οργάνου προκάλεσε και δυσαρέσκεια πολλών στελεχών, καθώς τα τηλέφωνα στη Συγγρού χθες "έσπασαν" από την γκρίνια , εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους, διότι όπως έλεγαν παρατηρείται το παράδοξο στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος να συμμετέχουν σχεδόν αποκλειστικά βουλευτές.

Σε αυτό βέβαια ευθύνεται και ο Αντώνης Σαμαράς, που άλλα έλεγε και άλλα έκανε , κοιτάζοντας για μία ακόμη φορά να τοποθετήσει

τους αρεστούς, παρά το γεγονός ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα είχε μιλήσει για συμμετοχή δύο μελών της ΠΕ και δύο συμβούλων του. Αυτό βέβαια έγινε και στα πλαίσια να "μαζέψει" την Κ.Ο που παρά το γεγονός ότι είναι η μικρότερη στην ιστορία της ΝΔ, δεν την ελέγχει.

Παράλληλα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ σχολίαζε στα parapolitika.gr πως ο Σαμαράς ακυρώνει για μία ακόμη φορά το καταστατικό της ΝΔ, καθώς το συγκεκριμένο πολιτικό συμβούλιο έρχεται να ακυρώσει αρχικώς τυπικά και στη συνέχεια ουσιαστικά την εκτελεστική γραμματεία, που αναφέρεται στο καταστατικό ως σημαντικό όργανο του κόμματος.

Μιλάμε για κόμμα- παρωδία που το μόνο στόχο έχει να κρατήσει τον Σαμαρά στην καρέκλα του με όποιο κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα