Σπηλιωτόπουλος: "Ναι! Φοράω μαγιό στην παραλία και πάω διακοπές στη Μύκονο"
Απάντηση σε όσους επέκριναν τις δηλώσεις του για τη συζήτηση στη Βουλή κατά την τριήμερη διαδικασία της πρότασης μομφής δίνει ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Με ανάρτησή του στο facebook σε έντονο ύφος ξεκαθαρίζει πως δεν φοράει «φίμωτρο» και πως εαν βρισκόταν στην Ελλάδα και όχι σε επίσημη συνάντηση στο εξωτερικό αντί να τα' χε γράψει θα τα χε πει στη Βουλή.
Όσο για τις προτιμήσεις του στις καλοκαιρινές διακοπές σχολίασε πως «φοράει μαγιό στην παραλία και πάει διακοπές στη Μύκονο όπου φιλοξενείται».
Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Σπηλιωτόπουλου:
«Μια διαπίστωση. Κάθε φορά που μιλώ, δεν φορώ το .«φίμωτρο» που το σύστημα θα ήθελε να έχω. Διαπιστώνω όμως ότι υπάρχει μία ενόχληση που αποτυπώνεται με ανόητες επισημάνσεις. Άκουσα να διοχετεύουν σχόλια του τύπου «που είναι, γιατί δεν μίλησε στη Βουλή και απλώς διαπιστώνει το κακό επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου».
Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι πάντα βρίσκομαι εκεί που πρέπει να είμαι, εκεί που μπορώ να προσφέρω περισσότερα για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα ήμουν επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ήμουν σε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών υπερασπιζόμενος τα Ελληνικά συμφέροντα. Δεν σας το είπαν, δεν σας ενημέρωσαν; Αλλά και πάλι αν όχι, ίσως όλοι εσείς που ενοχληθήκατε από την απουσία μου θα έπρεπε να κάνατε και λίγη έρευνα, μια απλή επίσκεψη στη σελίδα μου αρκεί για να το διαπιστώσετε.
Όσο για το αν ήμουν εδώ εάν θα είχα κάτι να πω, προφανώς όταν τα γράφω μπορώ και να τα πω! Φροντίζω να μην κρύβομαι και δημοσιοποιώ τις απόψεις μου τόσο έντονα ώστε να έχουν ορισμένοι ενοχληθεί.
Τώρα αν τον Αύγουστο φορώ μαγιό στην παραλία, ναι πράγματι το κάνω. Και το κάνω στη Μύκονο που φιλοξενούμαι λόγω της σχέσης μου και όχι στα πολυτελή ξενοδοχεία που έχουν φιλοξενηθεί όσοι μεταδίδουν διοχετευμένες απορίες.
Και μια συμβουλή. Γνωριζόμαστε αρκετά. Ξέρουμε τα κόστη... των όσων λέμε και αυτά πιστοποιούνται. Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεχτικοί.»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πέθανε η δημοσιογράφος Σουζάννα Λάππα
- Δεν θα δίνει όλα τα ρούχα στους φαντάρους ο στρατός
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εκλογές το 2016 μόνο αν… αυτοκαταργηθεί ο Πρόεδρος
- Άφησε το παιδί της να πεθάνει ασιτία ενώ εκείνη έπινε βότκα
- Νυφούλα για πέμπτη φορά η 73χρονη Ρακέλ Γουέλς
- Βιοχάλκο: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταφορά της έδρας στις Βρυξέλλες
- Εν αναμονή της παραίτησης κύριε Άδωνι…
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Παραπολιτικά
- Σφάζει με το ... γάντι ο Άδωνις τη Ραχήλ
- Ρατσιστής μαθαίνει στον αέρα πως είναι υποσαχάριος Αφρικανός (VIDEO)
- Λευκός ρατσιστής μαθαίνει live ότι είναι υποσαχάριος Αφρικανός (VIDEO)
- Ο Άδωνις δίνει νέα πνοή στον χώρο της Υγείας
- Π.Παπαγρηγορίου: Ο Έλληνας "πίσω" από το κινητό ασφαλείας της Μέρκελ (ΦΩΤΟ)
- Νεκρός ηλικιωμένος μετά από φρικτά βασανιστήρια
- Συνάντηση Μιχελάκη με προέδρους ΚΕΔΕ-ΕΛΤΑ
- Τελευταία Νέα Παραπολιτικά
- Π.Παπαγρηγορίου: Ο Έλληνας "πίσω" από το κινητό ασφαλείας της Μέρκελ (ΦΩΤΟ)
- Επικεφαλής της BlackRock: "Σε δέκα χρόνια δεν νομίζω ότι θα έχουμε ευρώ"
- Συνάντηση Μιχελάκη με προέδρους ΚΕΔΕ-ΕΛΤΑ
- Eπιχείρηση-σκούπα για ζωοκλοπές στην Κρήτη
- Νεκρός ένας 40χρονος στην άσφαλτο
- Ο Κώστας Γιοβανόπουλος νέος Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ
- Έκλεψε τις εντυπώσεις ο μαραθωνοδρόμος ιερέας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΓΑΠ: Φύτεψε δέντρο μαζί με τη... γλάστρα!
- Εφαρμογή …χάρτινο πληκτρολόγιο για iPhone
- Οδηγίες προς τις εφορίες για ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ
- Ένας 10χρονος μιλάει ανάποδα!
- Η Χίος μποϊκοτάρει την Olympic Air
- Δεν θα δίνει όλα τα ρούχα στους φαντάρους ο στρατός
- Οικογένεια Φύσσα εναντίον ΠΑΣΟΚ
- Η τροχαία «μοίρασε» 195 κλήσεις για παράνομη στάθμευση
- Τραγωδία στην Αρκαδία: Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της