Σοκάρει ο Παπαγεωργόπουλος: ''Με παρακολουθούσαν πριν εκλεγώ''

Νέα επιστολή στέλνει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μέσα από τις Φυλακές Διαβατών, όπου είναι φυλακισμένος για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή την επιστολή, ο πρώην δήμαρχος κάνει λόγο για άδικη καταδίκη και σπίλωση του ονόματός του και υποστηρίζει ότι στο δήμο υπεξαιρούσαν πριν καν εκλεγεί εκείνος.

Διαβάστε την επιστολή του πρώην δημάρχου

Β.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ:

ΕΝΩ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» !!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ» 250.725,62 € ΤΟ 1999!!!

ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Θα πρέπει οι πάντες –από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα- να γνωρίζουν ότι:

1. Ο τριετής έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατέληξε σε κατάλογο 24 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στην υπόθεση της υπεξαίρεσης, μέσα στον οποίο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.

Αυτό ήταν απολύτως φυσικό αφού –πλέον των άλλων- δεν είχα κρατήσει ως Δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Πατρίδος μας ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ για τα οικονομικά του Δήμου. Όλες τις αρμοδιότητες τις μεταβίβαζα πάντοτε στους εκάστοτε Αντιδημάρχους Οικονομικών, οι οποίοι όπως είναι γνωστό αθωώθηκαν πανηγυρικά από το Δικαστήριο.

2. Ο Ανακριτής μετά από μακρά έρευνα της υπόθεσης ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.

3. ΞΑΦΝΙΚΑ τον Μάιο του 2011 –τρία χρόνια και τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη των υπεξαιρέσεων και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης μου 4ετίας στην θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης- χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς να έχω καμία σχέση με τον επίορκο υπάλληλο, με παρέπεμψαν στο Δικαστήριο για «ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» σε υπεξαιρέσεις και για «ΨΥΧΙΚΉ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα