Σοκ: Ο μακελάρης της Νορβηγίας είχε σεξουαλικές επαφές με τη μητέρα του!

Ο μακελάρης της Νορβηγίας, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, είχε μια περίεργη, καταπιεστική, ίσως και αιμομικτική σχέση, με τη μητέρα του, σύμφωνα με το βιβλίο που κυκλοφορεί στη Νορβηγία για το μακελειό στο νησί Ουτόγια.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, από την πρώτη στιγμή των επιθέσεων στην έδρα της κυβέρνησης στο Όσλο και στο νησί Ουτόγια, όπου διεξαγόταν συνέδριο της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος, ο Μπρέιβικ υποστήριζε πως έκανε ό,τι έκανε για να δημιουργήσει μια κυρίαρχη άρια νορβηγική φυλή και να προστατέψει τη χώρα από τους Μουσουλμάνους.

Ωστόσο, το βιβλίο «Ένας από εμάς, η ιστορία του Άντερς Μπρέιβικ και η σφαγή στη Νορβηγία» (One Of Us, The Story Of Anders Breivik And The Massacre In Norway), αποκαλύπτει μια πτυχή της υπόθεσης, που προκαλεί σοκ.

Όπως αναφέρεται, ο Μπρέιβικ οδηγήθηκε στη δολοφονία 77 αθώων ανθρώπων, λόγω της καταπίεσης της μητέρας του, με τη συγγραφέα να αφήνει υπονοούμενα ακόμη και για αιμομιξία.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα, η Βενς Μπέρινγκ «μύησε» τον γιο της στη σεξουαλικότητα από την ηλικία των τεσσάρων ετών και κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με εκείνον. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν «πολύ στενή σωματική επαφή» ανέφεραν ψυχιατρικές αναφορές πριν από τη δίκη του.

Η ίδια η μητέρα του μακελάρη είχε αποκαλύψει στην αστυνομία πως κάποτε, ο γιος της περίπου στα 20 του, της είχε αγοράσει ένα sex toy για να την παρηγορήσει μετά από έναν χωρισμό. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Αργότερα τη ρώτησε και μάλιστα πολλές φορές αν το είχε χρησιμοποιήσει.

Στο βιβλίο, η συγγραφέας Asne Seierstad, τονίζει πως η παράξενη σχέση ανάμεσα στον Μπρέιβικ και τη μητέρα του άρχισε από τη... μήτρα. «Με κλωτσάει λες και θέλει να με βασανίσει» παραπονιόταν εκείνη, που μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι είχε σκεφτεί ακόμη και την έκτρωση.

Αργότερα, την είχαν ακούσει να λέει στον μικρό γιο της «εύχομαι να ήσουν νεκρός». Η σχέση τους περιγράφεται ως «ξεκάθαρα παθολογική». Η συγγραφές συνάντησε τον Μπρέιβικ έξι μήνες μετά την καταδίκη του. Περιγράφει πως «ανάμεσα σε άλλα, απεχθανόταν τη μητέρα του» και δεν αποκλείει όσα έκανε να ήταν μια πράξη εκδίκησης. Λίγους μήνες μετά, η μητέρα του μακελάρη πέθανε από καρκίνο του μαστού.

Όταν τον Ιούλιο του 2012 την ενημέρωσαν για το τι είχε κάνει ο γιός της, η Βενς Μπέρινγκ είχε πει ψυχρότατα: πως μπόρεσε να μου το κάνει αυτό;

Keywords
Τυχαία Θέματα