ΣΟΚ: Μητέρα προσπάθησε να κόψει τον λαιμό των τριών παιδιών της

Μία μητέρα συνελήφθη την Τετάρτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να κόψει το λαιμό των τριών παιδιών της.

Η γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο γιο της και την μόλις 16 μηνών κόρη της με ένα κουζινομάχαιρο, τραυματίζοντας τους σοβαρά στο λαιμό. Όταν όμως έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του εξάχρονου γιου της, οι κραυγές του σήκωσαν στο πόδι ολόκληρο το σπίτι.

Ο παππούς του έτρεξε στο δωμάτιο που βρισκόταν η κόρη του με τα παιδιά της και έντρομος την αντίκρισε να είναι έτοιμη να μαχαιρώσει και το τρίτο της παιδί.

Όταν η 27χρονη μητέρα είδε τον πατέρα της, έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του ίδιου της του εαυτού. Σοκαρισμένος ο παππούς κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την μητέρα και τα δύο της παιδιά στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στην εντατική σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν στις οχτώ το πρωί της Τετάρτης, όταν οι γείτονες άκουσαν σπαρακτικές κραυγές από την ταράτσα του σπιτιού.

«Η μητέρα και τα τρία της παιδιά έμεναν με τους γονείς της γυναίκας και κοιμόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο. Ένα από τα παιδάκια άρχισε να ουρλιάζει και ο παππούς του μπήκε μέσα στο δωμάτιο και της άρπαξε το μαχαίρι. Όμως είχε ήδη προλάβει να κόψει το λαιμό δύο παιδιών», είπε ένας γείτονας.

Όλοι μιλούν για τρία γλυκύτατα παιδιά που δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ την γειτονιά. Μάλιστα η γυναίκα αναζητούσε ένα σπίτι μέσω του δήμου, αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει κάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα