ΣΟΚ! φοράει ειδικά δαχτυλίδια για να... επιμηκυνθεί ο λαιμός της

Μπορεί η απώλεια βάρους να είναι από τις πιο συνηθισμένες αλλαγές για όσους φιλοδοξούν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που έχουν πραγματικά ασυνήθιστες επιθυμίες.

Εντύπωση έχει προκαλέσει μία 29χρονη Αμερικανίδα που θέλει να μακρύνει τον λαιμό της κατά 20 εκατοστά.

Όπως εξηγεί η ίδια θέλει απεγνωσμένα να μοιάσει στις γυναίκες της φυλής Κayan της Βιρμανίας που χρησιμοποιούν από παράδοση αυτά τα ιδιαίτερα κολιέ για να μακρύνουν το λαιμό τους.

Η Sydney εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκπομπή στο

ΤLC όπου αποκάλυψε πως γι' αυτην την περίεργη εμμονή της έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 1000 δολάρια ώστε να κατασκευαστούν τα ειδικά κολιέ, τα οποία ενώνονται με κόλα.

Σήμερα φοράει στον λαιμό της 16 δαχτυλίδια και ο λαιμός της έχει επιμηκυνθεί κατά 12,7 εκατοστά.

Στόχος της είναι να προσθέσει περισσότερα δαχτυλίδια στο λαιμό της προκειμένου να φτάσει τα 20 εκατοστά. Μαζί με τα δαχτυλίδια δε, το μήκος του λαιμού της θα είναι 30 εκατοστά.

Η Sydney παραδέχεται πως αντιμετωπίζει δυσκολία στην οδήγηση και στο παρκάρισμα καθώς το εύρος των κινήσεών της έχει περιοριστεί. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο τρώει.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η νεαρή Αμερικανίδα αποχωρίζεται τα δαχτυλίδια από τον λαιμό της μόνο δύο φορές τον χρόνο.

Ως φυσικό επακόλουθο ο λαιμός της ζεσταίνεται με τα δαχτυλίδια από ορείχαλκο που φοράει και έτσι τον καθαρίζει με υγρά μαντηλάκια.

Η Sydney, που αρνήθηκε να εμφανιστεί στην κάμερα χωρίς να τα φοράει, επισκέφθηκε έναν γιατρό προκειμένου να τον ρωτήσει αν θα ήταν ασφαλές για την υγεία της να προσθέσει κι άλλα.

Ο γιατρός ωστόσο είναι αρνητικός με την απόφασή της να μακρύνει τον λαιμό και την συμβούλεψε να πάψει να φοράει.

Ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και έτσι συμφώνησε να περιμένει πέντε χρόνια μέχρι να προσθέσει κι άλλα δαχτυλίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα