Σοκ: Έφηβη μαχαίρωσε 178 φορές την μητέρα της

Σε ισόβια κάθειρξη με δυνατότητα μετατροπής της σε 30 έτη, καταδικάστηκε η έφηβη Sabrina Zunich από το βορειοανατολικό Οχάιο των ΗΠΑ, για τη δολοφονία της 41χρονης θετής μητέρας της, Lisa Knoefel με 178 μαχαιριές.

Συγκεκριμένα, η Zunich μαχαίρωσε τη Knoefel 12 φορές, και στη συνέχεια με κουζινομάχαιρο την έκοψε σε διάφορα σημεία του σώματός της άλλες 166 φορές.

Η 19χρονη Sabrina δήλωσε ένοχη ενώπιον του δικαστηρίου

για τη δολοφονία της άτυχης Lisa,μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν σε προάστιο του Κλίβελαντ. Η Sabrina είχε καταθέσει κατά τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης πως σκότωσε τη θετή της μητέρα, επειδή ήταν ερωτευμένη με τον πατριό της, τον 44χρονο Kevin Knoefel ο οποίος την είχε απειλήσει πως αν δεν σκοτώσει τη σύζυγό του θα αυτοκτονούσε.

Οπως αποδείχθηκε, ο 44χρονος χειραγώγησε την ερωτευμένη έφηβη, προκειμένου να εισπράξει 750.000 δολάρια από την ασφάλεια ζωής της Lisa. Σε προηγούμενη δίκη, ο Κnoefel καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για συνωμοσία και συνέργεια στη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και για σεξουαλική επαφή με ανήλικη.

Ο δικαστής Richard Collins Jr. που ανακοίνωσε τη δικαστική απόφαση τόνισε ότι το έγκλημα της Zunich ήταν «φρικιαστικό, σοκαριστικό και αποκρουστικό», παράλληλα αιτιολόγησε το γεγονός πως η ισόβια κάθειρξη θα μετατραπεί εύκολα σε 30 έτη, γιατί η 19χρονη ήταν από την αρχή συνεργάσιμη με τις αρχές καιλέγοντας την αλήθεια, καταδικάστηκε και ο έτερος ένοχος, ο 44χρονος Kevin Knoefel. «Δεν θεωρώ ότι χωρά αμφιβολία πως η (Sabrina) χειραγωγήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τον συνένοχο» είπε ο Collins, αλλά τόνισε παράλληλα, πως η σοβαρότητα του εγκλήματος υπερκαλύπτει τους άλλους παράγοντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα