ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε η κόρη μέλους του πληρώματος του Sewol

Η κόρη ενός μέλους του πληρώματος του πλοίου Sewol το οποίο βυθίστηκε τον Απρίλιο τη Νότια Κορέα παρασύροντας στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές αυτοκτόνησε σήμερα, ανακοίνωσαν η αστυνομία και ο εισαγγελέας.

Το μέλος του πληρώματος του Sewol, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για αμέλεια σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου στις 16 Απριλίου, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερο για να φροντίσει για την κηδεία της κόρης του, δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Η

κοπέλα προετοιμαζόταν επί χρόνια για να δώσει εξετάσεις και να γίνει δημόσιος υπάλληλος, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης Μπούσαν στον νότο, όπου βρέθηκε νεκρή.

«Το να γίνω δημόσιος υπάλληλος ήταν η τελευταία μου ελπίδα, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός είναι ο δρόμος μου. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε και σας ζητώ συγγνώμη», ανέφερε το σημείωμα που άφησε για τον σύζυγό της.

Τα 15 μέλη του πληρώματος του Sewol που επέζησαν της τραγωδίας κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, από αμέλεια ως ανθρωποκτονία, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από την κοινή γνώμη μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που έδειχνε πολλούς εξ αυτών να εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθιζόταν - την ώρα που οι μαθητές ακολουθώντας τις οδηγίες τους παρέμεναν σε αυτό.

Από τους συνολικά 467 επιβαίνοντες στο πλοίο οι 339 ήταν μαθητές και δάσκαλοι από ένα σχολείο στα περίχωρα της Σεούλ. Μόνο 172 άνθρωποι διασώθηκαν από το ναυάγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα