Ο Αυγενάκης κέρδισε τον Κριτσωτάκη

Σε Ηρακλειώτικη κόντρα εξελίχθηκε ο διάλογος, ανάμεσα στους βουλευτές Λευτέρη Αυγενάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη, στη συζήτηση της Βουλής για το νομοσχέδιο του τουρισμού. Ο Αυγενάκης "κάρφωσε" τον Κριτσωτάκη, αφού καταλογίζει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διαρροές. Συγκεκριμένα είπε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο Αυγενάκης διάβασε την εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου, αντί να κάνει τοποθέτηση, όπως αναμένετο, τα οποία απέδωσε στον Κριτσωτάκη. Ο γαλάζιος

βουλευτής συνέχισε λέγοντας πως ο Κριτσωτάκης δε διάβασε τις παρατηρήσεις που είχαν κάνει για το νομοσχέδιο οι εμπλεκόμενοι βουλευτές και γι'αυτό αρκέστηκε μόνο σε σχολιασμό.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κλείνοντας τη συζήτηση, επισήμανε ότι "έγινε πολύς λόγος για το θέμα του αγροτουρισμού, ευχαρίστησε τους βουλευτές για την τροπολογία και είπε ότι θα γίνουν κάποιες προσθήκες σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να εισαχθεί πλέον στην ολομέλεια προς συζήτηση",ενώ δεν άφησε να περάσουν έτσι τα όσα είπε ο Κριτσωτάκης και τόνισε ότι "σε αντίθεση με αυτό που είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια πάρα πολύ θετική συνεισφορά και μια απόδειξη ότι η κοινοβουλευτική διαδικασία έχει ουσία".

Keywords
Τυχαία Θέματα