Σημάδια βελτίωσης αποκάλυψε η μάνατζερ του Σουμάχερ

«Ιχνη» κάποιας βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα, μετά από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, λόγω του ατυχήματος που είχε, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από χτύπημα σε βράχο, εμφανίζει κάποια σημάδια βελτίωσης.

Αυτό δήλωσε η ατζέντης του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, η οποία επανάλαβε, μιλώντας στην εφημερίδα

«Bild», ότι η κατάσταση του χρειάζεται μεγάλη υπομονή: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν ενδείξεις που μας δίνουν θάρρος», τόνισε σχετικά η Κεμ, η οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Σουμάχερ δεν βρίσκεται σε πορεία αποκατάστασης, επισημαίνοντας ότι όλοι είναι αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του.

Η Κεμ επίσης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη γυναίκα του Σουμάχερ να δημιουργεί στο σπίτι τους στην Ελβετία ειδικό δωμάτιο νοσηλείας για να μεταφέρει εκεί τον σύζυγο της: «Οι φήμες ότι η Κορίνα ανακαινίζει το σπίτι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φέρει τον Μίχαελ κοντά της είναι εντελώς αβάσιμες».

Keywords
Τυχαία Θέματα