Σέξι στάρλετ στο κόκκινο χαλί των Κανών (Φωτο)

Μια τέτοια κοπέλα είναι και η «πιτσιρίκα» Nabilla Benattia, μοντέλο και παουσιάστρια από την Γαλλία, που μάλλον βρήκε τον εύκολο τρόπο για να ασχοληθούν τα μέσα ενημέρωσης μαζί της.

Έτσι, φόρεσε ένα εντελώς see-thru μάξι φόρεμα, που άφηνε το τεράστιο μπούστο της σε κοινή θέα, για το φιλήδονο κινηματογραφόφιλο κοινό.. πατώντας ανάλαφρα πάνω στο κόκκινο χαλί των Κανών.

Για όσους δεν την γνωρίζουν ίσως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρόλο που είναι «μικρή» εντούτοις έχει το παρελθόν της.

Έχει γεννηθεί το 1992, (22χρονη) είναι μοντέλο με καριέρα στα γαλλικά ριάλιτι παιχνίδια και έχει συνδέσει το όνομά της με φίρμες όπως η ΙΚΕΑ και το Carrefour. Η Nabilla για πρώτη φορά πάτησε το πόδι της σε πρακτορείο μοντέλων, όταν ήταν 14 ετών.

Σύντομα εξελέγη Μις «Salon de l'διεθνή αυτοκινήτων de Genève 2011» ενώ εργαζόταν στο περίπτερο της Peugeot, και στην ηλικία των 19 ετών (Οκτώβριο του 2011), εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι TF1 στο ριάλιτι «Amour est aveugle» (η αγάπη είναι τυφλή), στην οποία οι συμμετέχοντες έπαιζαν στο απόλυτο σκοτάδι. Έτσι, μετά την πρώτη της επιτυχία στην τηλεόραση υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να μεγαλώσει το στήθος της, και όπως η ίδια ισχυρίζεται το έκανε για να προωθήσει την καριέρα της, αφού μετά από αυτό φωτογραφήθηκε σε έντυπα όπως το «Maxim» και το «Playboy».

Για να μην το κουράζουμε θα πρέπει να σας έχετε υπόψη σας ότι:

Τον Ιούλιο του 2009, η Nabilla Benattia συνελήφθη για απάτη μαζί με τρεις Ζαϊρινούς και καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, γιατί έχει χρησιμοποιήσει κλεμμένο διαβατήριο για να ανοίξουν τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς με ψεύτικη ταυτότητα.

Οι Ζαϊρινοί, που ήταν «τσακάλια» σε τέτοια κόλπα, υπέκλεπταν χρήματα από δημόσια γραμματοκιβώτια και τροποποίησαν τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών για να οδηγήσουν τα χρήματα σε λογαριασμό της Nabilla Benattia..

Τα θύματα βέβαια, δεν άργησαν να καταλάβουν το κόλπο, αν και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ηλικιωμένοι. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γαλλίας, περίπου 200.000 ελβετικά φράγκα είχαν κλαπεί αλλάξει χέρια με αυτό τον τρόπο.

Τέλος, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο υποκατάστημα της Τράπεζας UBS τον Ιανουάριο του 2009 και συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Γενεύης τον Ιούλιο του ίδιου έτους με το διαβατήριο του ξαδέλφου της , και μια ψεύτικη αστυνομική ταυτότητα.

Απολαύστε τη:

Δείτε ακόμα όλα τα «καυτά» θέματα στο parapolitika.gr

Δείτε και μια παλαιότερη εμφάνισή της, που μας έκοψε την ανάσα..

Keywords
Τυχαία Θέματα