Σε θολά νερά οι ΑΝΕΛ...

Ο Πάνος Καμμένος έχει μείνει μόνος του να δίνει τη δική του μάχη για τους ΑΝΕΛ, ωστόσο το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά την υπόθεση με τον Χαϊκάλη.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές (24 στον αριθμό) επιλέγουν ήδη κομματικά στρατόπεδα, ωστόσο δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση να ενταχθούν στους ΑΝΕΛ.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την πιθανότητα συνεργασίας με ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Σπύρος Λυκούδης (σήμερα

θα ανακοινωθεί ο «γάμος») και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτό να ενταχθεί και η Κατερίνα Μάρκου, καθώς και άλλοι ανεξάρτητοι.

Απεναντίας, στο κόμμα του Πάνου Καμμένου δεν υπάρχει διάθεση ένταξης αλλά... αποχώρησης. Οι ΑΝΕΛ, άλλωστε, έχουν χάσει - για πολλούς και διάφορους λόγους - μεγάλο μέρος από την κοινοβουλευτική τους δύναμη τα τελευταία δύο χρόνια.

Και το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι νυν βουλευτές. Κάποιοι λένε με πάθος πως θα παραμείνουν πιστοί στον Πάνο Καμμένο, κάποιοι άλλοι όμως πως δεν θα είναι καν υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Ο χρόνος θα δείνει...

Keywords
Τυχαία Θέματα