Σε ρόλο εμψυχωτή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρώτη εκδήλωση των γενεθλίων της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική, δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση μόνο στους βουλευτές, στους υπουργούς και στα «γαλάζια» στελέχη που ήταν παρόντα, οι οποίοι ξέσπασαν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα ακούγοντάς τον. Ξάφνιασε θετικά και τον πρωθυπουργό, ο οποίος καθόταν στο πάνελ της εκδήλωσης δίπλα στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, και έδειξε να απολαμβάνει τον φορτισμένο λόγο του προέδρου της Βουλής, που

απευθυνόταν στο θυμικό του απλού Νεοδημοκράτη.

«Νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι βρήκε τον άνθρωπο που θα ανεβάσει το ηθικό των απογοητευμένων Νεοδημοκρατών, αλλά και των ψηφοφόρων και στελεχών μας που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα», αναφέρει στο «SECRET», ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, στέλεχος της Συγγρού.


Από εκείνη την ημέρα, το Μέγαρο Μαξίμου είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον κ. Μεϊμαράκη, όχι μόνο για τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης στην εθνική μας αντιπροσωπία, αλλά και για έναν άλλο λόγο.
Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», ο Αντώνης Σαμαράς τού ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στα κομματικά δρώμενα, καθώς, παρά τη βεβαιότητα που εκφράζεται δημόσια για τους 180 στην Προεδρική ψηφοφορία, στο Μαξίμου θεωρούν ότι ο κομματικός μηχανισμός πρέπει να βρίσκεται ούτως ή άλλως σε ετοιμότητα για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποδέχθηκε αμέσως την πρόσκληση του πρωθυπουργού και έχει ήδη δώσει εντολή στους συνεργάτες του να προετοιμάσουν, σε συνεννόηση με τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, περιοδείες του στην ελληνική επικράτεια, αρχής γενομένης από την προσεχή εβδομάδα, οπότε θα ταξιδέψει σε μια δύσκολη για τη Νέα Δημοκρατία περιοχή, την Αχαΐα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα είναι στην Πάτρα, όπου θα έχει επαφές με όλους τους κομματικούς παράγοντες, ενώ ανάλογες συναντήσεις προγραμματίζει ήδη το επιτελείο του με κομματικές οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα