Σε κανονικούς ρυθμούς ξανά η Βουλή

Σε ρυθμούς Ολομέλειας μπαίνει σιγά-σιγά η Βουλή καθώς η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η τελευταία εβδομάδα Θερινών Τμημάτων. Όπως ορίζει το Σύνταγμα η Κοινοβουλευτική Σύνοδος θα ανοίξει τις πύλες της το πρωί της επόμενης Δευτέρας, της πρώτης Δευτέρας του Οκτωβρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Βουλή η καθιερωμένη

τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας Συνόδου της ΙΕ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στις 11.00 π.μ. από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τον Αρχιεπίσκοπο θα συνοδεύουν και 12 μητροπολίτες - μέλη της Ιεράς Συνόδου: οι Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ,Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδων, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος,Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος,Καρπενησίου κ. Νικόλαος, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος,Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος,Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων,Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός,Δριϋνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Οι βουλευτές και ιδίως αυτοί της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων θα μπουν με τη μία στα βαθιά, αφού και πάλι με βάση το Σύνταγμα την προσεχή Δευτέρα θα κατατεθεί και το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2015 με την επεξεργασία του να αρχίζει άμεσα στην Επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα