Σάββατο με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας

Μπορεί η κακοκαιρία να έπληξε πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, αλλά ο ήλιος φαίνεται πως από το Σάββατο επανέρχεται και στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα έχουμε καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις μόνο το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία από 8 έως

13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα νότια με σποραδικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος
Γενικά αίθριος, με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νότια και τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόβλεψη της ΕΜΥ ως την Δευτέρα 15/12

Μειώνονται οι βροχές το Σαββατοκύριακο στη χώρα, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένεται ασθενής βροχόπτωση στο Ιόνιο.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 14/12

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 15/12

Αραιές νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα