"Σας αρέσει το κολιέ μου; Το πήρα με τα λεφτά από τους φόρους σας!"

Την ίδια στιγμή που το Χονγκ Κονγκ φλέγεται από τις διαδηλώσεις και χιλιάδες άτομα έχουν περικυκλώσει το γραφείο του κυβερνήτη, η κόρη του συνεχίζει να προκαλεί με τις αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.

Η Chai Yan Leung, είχε αναρτήσει πριν λίγες ημέρες στη σελίδα της στο facebook, μια φωτογραφία της με ένα πανάκριβο κολιέ. Αρκετοί σχολίασαν

αρνητικά την εμφάνισή της. Η απάντησή της ήταν αποστομωτική. Έγραψε ότι αυτό το κολιέ, αλλά και όλα τα ακριβά ρούχα της, είναι πληρωμένα από τους φορολογούμενους καθώς τα έχει αγοράσει από το μισθό του μπαμπά της. Και δεν σταμάτησε εκεί.

«Αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κολιέ που πήρα από τη Lane Crawford. Και ναι, το πληρώσατε εσείς φορολογούμενοι του Χονγκ Κονγκ» γράφει και συνεχίζει: ««Οι περισσότεροι από εσάς είστε μάλλον άνεργοι. Δεν πειράζει. Οι μητέρες σας σας αγαπούν ακόμη...».

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις που ακολούθησαν, η σελίδα της Chai Yan Leung «κατέβηκε» από το Facebook, ενώ η ίδια δηλώνει μη διαθέσιμη σε όσα ΜΜΕ προσπαθούν να την εντοπίσουν.

Βέβαια, αυτή δεν η πρώτη φορά που η κόρη του κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail στο παρελθόν είχε αναρτήσει φωτογραφίες που έδειχναν τα χέρια της χαρακωμένα και δίπλα έγραφε: «Θα αιμορραγήσω μέχρι θανάτου;».

Keywords
Τυχαία Θέματα