Σαρώνει ο νεαρός που μιμείται τις celebrities στο Instagram!

Ο 20χρονος Καναδός φοιτητής Mina Gerges έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και να γίνει μια διασημότητα του Instagram.

Ο λόγος; Ο νεαρός ανεβάζει φωτογραφίες ποζάροντας ακριβώς όπως οι αγαπημένες του ντίβες. Από την Kim Kardashian και τη Lady Gaga, μέχρι τη Rihanna, την Katy Perry, τη Nicki Minaj

και την Beyonce, ο Gerges αντιγράφει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και το ύφος των δημοφιλών κυριών, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Όπως λέει, αντί να ανεβάζει φωτογραφίες από πάρτι και αποτελέσματα εξετάσεων, προτιμά να ποζάρει όπως τα είδωλά του. Και μπορεί όλο αυτό να φαίνεται αστείο, όμως ο 20χρονος Καναδός αναφέρει ότι πίσω από αυτήν του την κίνηση κρύβεται ένα βαθύτερο μήνυμα.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στο BuzzFeed, ο Gerges ελπίζει μέσα από τις φωτογραφίες του ο κόσμος να δει με μια διαφορετική ματιά τους σταρ, αναφερόμενος στο υπερβολικό Photoshop που κάποιοι από αυτούς έχουν στις φωτογραφίες τους και το οποίο, τελικά, προβάλλει μια όχι και τόσο υγιή εικόνα του σώματος. Και αν αναρωτιέστε πόσα ξοδεύει για το χόμπι του αυτό, ο ίδιος λέει ότι κάνει τα πάντα μόνος του.

Αγοράζει κουρτίνες και τις στερεώνει με καρφίτσες, ενώ ό,τι άλλο χρειαστεί για το σκηνικό του το κολλάει με κόλλα. Πάντως, φαίνεται πως ο Gerges κάνει καλά τη δουλειά του, μιας και έχει συγκεντρώσει πάνω από 250.000 followers, στους οποίους συνεχώς προστίθενται νέοι.



Keywords
Τυχαία Θέματα